Szia,

üdv Magyarország legújabb webportálján. A STANDOM egy virtuális market, ahol bemutathatod termékeid, szolgáltatásod, szaktudásod, hogy mielőbb új vásárlókra, ügyfelekre találj.

Ha egyéni- vagy kisvállalkozóként a folyamatos növekedés a célod, esetleg most vágnál bele egy vállalkozásba, de még nem vagy biztos benne, hogy ez a Te utad – talán, mert úgy érzed, valami még hiányzik, – akkor olvass tovább! 

Te értesz valamihez?

Talán már évek óta sikeresen futtatod a business-ed és mindig keresed az új ügyfélszerző lehetőségeket. Esetleg épp azon töröd a fejed, hogy de jó lenne elkezdeni egy új dolgot, mert van valami: amit jól csinálsz, amihez tehetséged van, amit elő tudsz állítani, amiért pénzt tudnál kérni, mert értékes (lehet) mások számára. Az egyik legalább igaz Rád?

Akkor

van egy jó hírünk: a legjobb helyen jársz! Ha működteted a tevékenységed egy ideje és sosem árt egy kis extra tuning, egy új online felületen bemutatkozni csak jót tehet Neked, akkor azért. Ha még csak gondolkodsz a következő nagy dobásodon, akkor azért! De semmiképp

Ne várj tovább

Ha most tervezgeted, hogyan is állj neki a vállalkozásnak, akkor arra bíztatunk, hogy Csak Kezdd El! és dolgozz keményen! Ha már rutinos vállalkozó vagy, akkor pedig Csak Kapcsolj Rá! az ügyfélszerzésre

Durrantsd be a rakétákat,

és lépj a gázra! Szerezz magadnak (még több) ügyfelet / vásárlót a STANDOM-on keresztül!

A STANDOM célja, hogy a hazai egyéni- és kisvállalkozóknak egy új online bemutatkozó felületet biztosítson, ahol a regisztrációt követően felvehetik  termékeiket, szolgáltatásaikat, szaktudásukat, hogy azt Ajánlat formájában mutassák be az oldal látogatóinak. Jól hangzik? Szerintünk

Oltári lesz!

Te regisztrálsz, mi pedig hirdetjük, reklámozzuk, marketingeljük az ajánlataidat, így ezen a felületen keresztül még több emberhez eljuttathatod a jó híred! Ennyi. Tetszik? Akkor gyerünk! Nincs is más teendőd, mint hogy  

Mutatkozz
be még
ma!

Regisztrálj egy virtuális Standot és hozz létre rajta Ajánlatokat (vedd fel terméked / szolgáltatásod) a 12 kategória bármelyikében! Írj bemutatkozást, tölts fel képeket, add meg bármilyen elérhetőséged a potenciális vevőidnek és máris tettél még egy lépést afelé, hogy még többen megismerjenek!

MARKET

A market az a hely, ahol a Standárok izgatottan várják – a 12 különböző kategória egyikébe sorolt termékeikről, szolgáltatásaikról vagy szaktudásukról szóló – ajánlataikkal kedves vásárlóikat, ügyfeleiket, azaz Téged standalgó Barátunk!

DIVAT (114)

ÉLMÉNY (34)

KÉZMŰVESSÉG (336)

KONYHA (32)

KULTÚRA & MŰVÉSZET (41)

MESTEREK (14)

OKTATÁS (31)

OTTHON & KERT (96)

SPORT (13)

SZAKTUDÁS (63)

SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG (84)

SZOLGÁLTATÁS (223)

Van olyan terméked vagy szolgáltatásod,

amit Te magad egyénileg vagy kisvállalkozásodon keresztül állítasz elő/kínálsz

és mások számára kedves, hasznos vagy értékes (lehet)? 

AKKOR ITT A HELYED!

MI EZ A STANDOM?

Megvan a legtutibb ötlet, amibe belevágnál, esetleg vállalkozol már egy ideje, de valamiért még nem vagy teljesen elégedett? 

A legtöbb kisvállalkozás legnagyobb problémája: az ügyfélszerzés. Nem mindenki tud eléggé nyomulni vagy túl szégyenlősek ahhoz, hogy “eladják” magukat, esetleg fogalmuk sincs hol és hogyan hirdethetnék (még) magukat. Utóbbi lenne a marketing, de ha a szót sem hallottad még, akkor tényleg nehéz dolgod van. Átérzed?

Megnyugtatlak: ez tök oké! Miért is kellene egy kisvállalkozónak mindenhez értenie?!

Képzeld el milyen lenne, ha létezne egy weboldal, ahova csak feltöltöd a terméked vagy szolgáltatásod és máris érkeznének a potenciális érdeklődők, akikhez így egyszerűen és pillanatok alatt elér a jó híred!

Jól hangzik? Nos, van egy jó hírünk: ez a STANDOM.hu. A célunk pontosan ez a weboldallal: Téged minél sikeresebbé és ismertebbé tenni abban, amit csinálsz! Velünk tartasz?

Online Bemutatóterem

A STANDOM.hu egy új platform a hazai online világban, amin keresztül felületet biztosítunk mindenkinek, aki szeretné bemutatni sajátkezűleg előállított termékeit, maga által nyújtott szolgáltatását vagy szaktudását ajánlat formájában egy virtuális standon – lakóhelye környékén vagy akár országosan, hogy azt az iránta érdeklődők vagy arra igényt tartók könnyedén megtalálják.

A STANDOM.hu tehát az a hely az online térben, ahol összekötünk Téged Vele, hogy Ti jó alkut köthessetek!

Komfort

Nincs mit szépíteni: embert próbáló időket élhetsz, ha ma kis- / magánvállalkozást működtetsz. Egyik fő célunk a STANDOM.hu-val, hogy a saját eszközeinkkel a lehető legjobban, leghatékonyabban, legtöbbet segítsünk Benneteket, hogy még több emberhez eljuthasson a jó híretek és ezáltal szélesebb körű ismertségre, bevételre tehessetek szert, amilyen gyorsan csak lehet. Ha ez segít bárkinek, hogy ebben a szorult helyzetben kicsit is, de komfortosabban érezze magát, a mi munkánk már megérte…

Közösség

Nem titkolt szándékunk az oldallal, hogy hosszútávon egyfajta közösséget is építsünk, ahol a Standárok vagyis az eladók és a Standalgók vagyis az oldal látogatói (és egyben potenciális vevők) könnyedén kapcsolódhatnak, kommunikálhatnak egymással egy új, felhasználóbarát felületen és a hozzá kapcsolódó közösségi média felületeken. Standolni jó!

Legyél Te is a közösség tagja,
bármelyik oldalon is állsz!

MIÉRT REGISZTRÁLJAK?

Nos, erre több okod is lehet, mi ITT összeszedtünk 9-et, amiért érdemes lehet regisztrálnod és létrehoznod egy saját STAND-ot.

Ezek közül talán a legfontosabb 3 ok az, hogy

… a regisztrációval növelheted a vállalkozásod, terméked, szolgáltatásod, szaktudásod ismertségét. Érdekel?

… motiváljunk ezekben a nehezebb időkben és a kitartásra buzdítsunk. Szükséged van rá?

… nem veszíthetsz semmit. Elhiszed?

Ha legalább 1x IGEN-nel válaszoltál, ne habozz tovább! Ha elolvasnád a további hat okot is, amiért érdemes lenne regisztrálnod, KATTINTS IDE.

A REGISZTRÁLÁS MENETE

REGISZTRÁCIÓ

Ahhoz, hogy bemutatkozhass az oldalon termékeiddel, szolgáltatásaiddal, regisztrálnod kell a rendszerben az EZER standár csomagban. Ehhez csupán egy e-mail címre, néhány adatra (név, cím, Standnév) lesz szükséged.

Sikeres regisztráció után létrejön a virtuális Standod, innentől Téged Standárnak hívunk és megkezdheted a bemutatkozást! Könnyen ment? Gyerünk tovább!

Ez a lépés kb. 3 percedbe kerül.

AJÁNLAT FELVÉTELE

Az általad regisztrált virtuális Standodon Ajánlatokat mutathatsz be, a második lépésben ezeket kell felvenned! Egy Ajánlat lehet termék, szolgáltatás vagy akár szaktudás, amiket 12 különböző kategóriába sorolhatsz.

Most akár 3 ajánlatot is felvehetsz, teljesen ingyen! Maxold ki a lehetőséget!

Egy alap ajánlat felvételére kb. 5-10 percre van szükséged

DIZÁJN

A Standod és ezen belül az Ajánlataid külalakját a Standod kezelőfelületén állíthatod be.

Add meg vállalkozásod helyszínét, tehetsz fel logót, képeket, írhatsz bemutatkozást, ajánlat-leírást, megadhatod bármilyen elérhetőséged!

Hogy ezzel mennyi időt töltesz, annak csak ízlésed szab határt. 15 perc alatt azért már egy igen klassz kis standod lehet!

Legyen az bármilyen kevés vagy sok adat, amit beállítasz, ha már létezik a Standod legalább 1 ajánlattal, sokat tettél azért, hogy még több potenciális vásárló, ügyfél Rád találjon a jövőben!

Megér ez Neked 15 percet?

Nos, ha még ezek után sem győztünk meg, akkor köszi, hogy eddig itt voltál velünk!

A regisztrálóknak hajrá, mindenkinek sok sikert!

RÓLUNK

Szerintünk itt nem mi vagyunk a lényeg, hanem Ti! Az oldal Standárjai és Standalgói! Hiszen mi értetek dolgozunk, a STANDOM.HU-t Nektek hoztuk létre.

Persze kíváncsi lehetsz, hogy mi lehet a színfalak mögött, ígérjük erről időnként számot is adunk majd (kövess be minket közösségi oldalainkon), de ha addig is picit többet szeretnél megtudni rólunk, ITT olvashatsz pár érdekességet.

Kapcsolat

Kövess minket közösségi
média felületeinken!

Írj nekünk:

info@standom.hu

Újonnan regisztrált Standárjainknak sok sikert,

látogatóinknak pedig jó vásárlást!