Glutén-, és tejmentes ételek, garantáltan gluténmentes környezetben készítve
Várunk szeretettel a Tepszi Ételbárban
1.580Ft
Glutén-, és tejmentes ételek
Glutén-, és tejmentes ételek, garantáltan gluténmentes környezetben készítve
Várunk szeretettel a Tepszi Ételbárban
Vélemény írásához lépj be előbb.
A szállítási feltételeket minden esetben a Standalgó, vagyis a webportál látogatója és a Standár, vagyis az eladó/szolgáltató egyezteti egymás között a szóban forgó ajánlattal kapcsolatban. A kettőtök közti kapcsolatfelvétel bármilyen, a Standár által a webportálon közzétett elérhetőségen lehetséges.
1 csomagból - kb. 0,5kg tészta azaz 25-35db Minilángos készíthető
A Jambi fánk koncentrátum, Jambi lángos, Jambi Panír koncentrátumok piacra dobását 5 éves fejlesztés előzte meg. A fejlesztésnél nagy figyelmet fordítottunk az íz és tészta állag elérésére. A Jambi koncentrátumok garantálják a mindig finom ízt de ezen felül a tészta textúráját és állagát is.
Nem szoktál a konyhában sütni/főzni? Nem gond a Jambi fánkot, Jambi lángost vagy Jambi Panírt pár perc alatt elkészítheted, kelesztés/dagasztás nélkül. A minőségről pedig sosem kell lemondj!
Elkészítés - Hozzávalók
1 tasak Jambi Lángos koncentrátum (50g)
200g vagy 6 mérőkanál normál liszt
230 ml vagy 3 3/4 mérőkanál víz.
Elkészítés: (a teljes folyamat megtekinthető az elkészítési videónkban)
1. Az összetevőket helyezd egy keverőtálba.
2. Ezután keverd egy keverőgéppel csomómentesre körülbelül 3 perc alatt.
3. Az így elkészült tészta állaga megtekinthető a bemutató videóban.
4. A tésztát öntsd a kézi tésztanyomóba, vagy a sütő automatába.
5. Egy edényben, vagy az automatában, forrósíts étolajat(180-190°C-ra), vagy pálmaolajat. (180°C-ra)
6. Tésztanyomóval pottyantsd a forró olajba a minilángosokat.
7. Sűrűn forgasd egy megfelelő eszközzel a minilángosokat a forró olajban, körülbelül 50 másodpercig.
8. Olajkiszedő lapáttal szedd ki a megsült minilángosokat egy lecsöpögtető szitára, vagy konyhai papír törlőkendőre.
Összetev
Búzaliszt, cukor, fokhagyma granulátum, nátrium alginát, tejpor, dinátrium-difoszfát, nátrium-hidrogén-karbonát, kukoricakeményítő, étkezési só.
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
Értékelések
Még nincsenek értékelések.