Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy év, amikor a világ… NEM, nem! Tudom, hogy sokan nem is akarjátok hallani ezt a történetet, egyrészt mert nagyon is jól ismeritek, másrészt túl sokatoknak ez egy igazi rémtörténet. 🙁

A MI CSALÁDUNK VERZIÓJA erre az évre...

… “csupán” annyi, hogy szétszakadtunk a világ legkülönbözőbb pontjaira. Az elmúlt jó egy évben ezerszer adtunk már hálát azért, hogy egészségesek vagyunk, hogy minket gazdaságilag nem lökött padlóra a járványhelyzet és “csak” az a legnagyobb problémánk, hogy hosszabb ideje nem láttuk egymást és ki tudja mikor fogjuk megint. Aztán ahogy telt-múlt az idő, egyre több rémtörténetet hallva úgy éreztük, hogy az nem elég, hogy mi itt “csak” hálálkodunk és itt-ott segítünk. Éreztük: ennél sokkal többet kell visszaadnunk a mi “jó sorsunkért”, de akkor még nem tudtuk hogyan.

A nagy leállás idején – sokszor csak céltalanul – pörgettük a közösségi média oldalait és akkor feltűnt, hogy mennyien vagytok körülöttünk, akik értenek valamihez! Valamihez, amit könnyen áruba lehet bocsátani, amivel pénzt lehet keresni, amit hirdettek ugyan saját felületeiteken, de az talán nem mindig elég. Vagy esetleg olyan felületeken, aminek az igénybevételét egyszerűen nem tudjátok kigazdálkodni a magas előfizetési díjak vagy jutalékfizetési kötelezettség miatt. Vagy értetek valamihez, de megfelelő platform híján inkább bele sem vágtok a “tuti bizniszbe”.

CSINÁLJUNK MÁR VALAMIT

Rengeteget agyaltunk, hogyan tehetünk mi valami jót? Megvizsgáltuk, elemeztük mi a legnagyobb kihívás az ismerősök körében, szcenáriókat gyártottunk hogyan támogathatjuk őket nagy tömegben a saját eszközeinkkel – ráadásul tényleg a világ másik feléről. És ekkor összeállt a kép: családon belül komoly IT-s szakemberek és marketingesek vagyunk, hozzunk össze egy oldalt, ahol a barátok, ismerősök, aztán azok ismerősei is könnyen megmutathatják magukat – mindezt a lehető legkedvezőbb feltételek mellett!

Nekiálltunk. Hónapok óta dolgozunk a koncepción, az oldalfejlesztésen, időzónákon át, sokszor éjjel, a saját munka, a gyereknevelés vagy egyetemi tanulmányok mellett, de mindannyian lelkesen, mert a segítőszándék vezérel minket és hisszük, hogy ezzel tényleg jót és hasznosat teszünk.

``MINDEN JÓ, HA A VÉGE JÓ``, mondják. ``LEGALÁBB A VÉGE LEGYEN JÓ``, mondjuk.

Tisztában vagyunk vele, hogy még messze nem tökéletes az oldal, még messze nincs kész, de úgy döntöttünk, hogy nem várunk tovább és elstartolunk. Hiszünk benne, hogy sokatoknak szüksége van erre az oldalra és egyetértetek velünk abban, hogy “jobb a jó létező, mint a tökéletes nem létező”. Reméljük, hogy az elmúlt hónapok kemény munkájának, amit beletettünk ebbe a projektbe, lesz értelme és a kitűzött célunkat elérjük vele.

Elsődleges célunk egyértelműen a segítő szándék: az ismertségetek növelése – a mi eszközeinkkel. Hisszük, hogy legtöbbeteknek csak erre a felületre van szüksége ahhoz, hogy újra szárnyra kapjon.

“Függetlenül attól, hogy Téged mennyire érintett az elmúlt időszak, biztosak vagyunk benne, hogy egy új megjelenési felület csak előnyödre szolgál majd.”

A bevezetési szakaszban vagyunk, így ehhez mérten fogod tapasztalni, ahogy az oldal napról-napra, hétről-hétre egyre több Standárral és az ő ajánlataikkal feltöltődik. Az ismerősök, barátok gyors standárrá válása után, bízunk benne, hogy hamar elterjed majd a “jó hírünk” és egyre több (még) ismeretlen is regisztrál majd. Erre mi is nagy hangsúlyt fektetünk, a család fiatal és lelkes fejlesztő srácai mellett a háttérben a magát már inkább csak fiatalnak képzelő következő generáció tagjaiként azon dolgozunk, hogy minél hamarabb elérjük az első 1.000 regisztrációt!

Ez most a mi rövid távú célunk! Aztán folyt. köv. …

Ugye Te is velünk tartasz? 😉