ÜDV a STANDOM-on, köszi, hogy ideklikkeltél!

NÉZZÜK GYORSAN, VAN-E ÉRTELME TOVÁBB OLVASNOD! (Az idő pénz, tudatos vállalkozóként töltsd hasznos dolgokkal, nem igaz? 😉)

Szóval, ha az alábbi állítások közül legalább 3 igaz Rád, akkor maradj az oldalon, a STANDOM Neked való lesz!

✔️ SAJÁT VÁLLALKOZÁSOM VAN

✔️ TÖK KLASSZ TERMÉKET / SZOLGÁLTATÁST KÍNÁLOK

✔️ ANNYIRA ÖRÜLNÉK, HA MÉG TÖBBEN MEGISMERNÉNEK

✔️ NAGYON ÉRDEKEL MINDENFAJTA HIRDETÉSI LEHETŐSÉG, AMIVEL JÓL JÁROK

✔️ DOLGOZOM A SIKERÉRT. SOKAT!

✔️ ONLINE JELENLÉT NÉLKÜL MA MÁR NINCS SIKERES VÁLLALKOZÁS! EZT MINDENKI TUDJA – így én is!

✔️ MŰKÖDTETEK KÖZÖSSÉGI MÉDIA OLDALAKAT és/vagy WEBOLDALT és/vagy JELENT MEG MÁR RÓLAM TV-INTERJÚ, ÚJSÁGCIKK, EGYÉB

MEGVAN A HÁROM. NA, MI EZ A STANDOM?

A STANDOM egy webportál, amit olyan céltudatos, folyamatosan fejlődni vágyó és kiváló, minőségi szolgáltatást vagy terméket nyújtó vállalkozóknak fejlesztünk, akik a marketing alapjaival is tökéletesen tisztában vannak.

Magadra ismersz?

Ha igen, úgy számodra nem újdonság, hogy a sikerhez ma már elengedhetetlen a minél szélesebb körű online jelenlét. Ugye egyetértesz?

Nos, akkor ez az oldal Neked való! NEKED hoztuk létre és a Te businessed online láthatóságának növelése érdekében fejlesztjük!

Érdekel?

A RÖVID HÁTTÉR: A webportál létjogosultsága és haszna a világjárvány és az ezzel járó munkalehetőségek drasztikus visszaesése miatt pattant ki az ötletgazda fejéből ’20 közepén – elsöprő sikert aratva az induló országban. A magyar piacon, STANDOM néven ’21 áprilisában indultunk és azóta több száz vállalkozó hozott már létre magának egy ún. virtuális standot, hogy azon bemutassa Ajánlatait. Én Schmolcz Anita vagyok, az oldal mögött engem találsz, de itt szerintem Te vagy a lényeg, szívesen megismernélek én Téged! Leszel Standár? (persze, ha nagyon ragaszkodsz hozzá, nem titok: ez a történetem>>>)

Szóval most mesélj inkább Te! Tudatos vállalkozóként hány különböző online vagy offline marketingeszközt használsz? Őszintén remélem, hogy minél többet, különös tekintettel az online disztribúcióra, hiszen ez ma már kulcs a sikerhez! … Egyébként ezekből az eszközökből hány olyan van, ami befektetés nélkül hozza Neked az új ügyfeleket, vevőket? Érted…, amiért nem kell fizetned. De úgy tényleg, semennyit! Akkor most figyelj, mert elárulom: a STANDOM ilyen!

AZ OLDAL HASZNÁLATA 3 AJÁNLAT, VAGYIS HÁROM TERMÉK/SZOLGÁLTATÁS FELVÉTELÉIG TELJESEN INGYENES!

Jól érted: díjmentes. Nem kell érte fizetni. Térítésmentes. Semmibe nem kerül. Grátisz. Tőlem. Neked.

De persze, csak ha kell!

Ezt ugye Neked kell felmérned, hogy mennyire tolod ezerrel a vállalkozásod és teszel meg érte mindent, hogy ahonnan csak lehet, jöjjön az ügyfél/vevő és ahol csak lehet, találkozzanak Veled / a vállalkozásoddal / a márkáddal a potenciális érdeklődők.

A REGISZTRÁCIÓ MENETE

REGISZTRÁCIÓ

Ahhoz, hogy bemutatkozhass az oldalon termékeiddel, szolgáltatásaiddal, regisztrálnod kell a rendszerben az EZER standár csomagban. Ehhez csupán egy e-mail címre és néhány adatra (név, cím, Standnév) lesz szükséged.

Sikeres regisztráció után létrejön a virtuális Standod, innentől Téged Standárnak hívunk és megkezdheted a bemutatkozást! Könnyen ment? Gyerünk tovább!

Ez a lépés max. 3 percedbe kerül.

AJÁNLAT FELVÉTELE

Az általad regisztrált virtuális Standodon Ajánlatokat mutathatsz be, a második lépésben ezeket kell felvenned! Egy Ajánlat lehet termék, szolgáltatás vagy akár szaktudás, amiket 12 különböző kategóriába sorolhatsz.

Most akár 3 ajánlatot is felvehetsz, teljesen ingyen! Maxold ki a lehetőséget!

Egy alap ajánlat felvételére kb. 5-10 percre van szükséged

DIZÁJN

A Standod és ezen belül az Ajánlataid külalakját a Standod kezelőfelületén állíthatod be.

Add meg vállalkozásod helyszínét, tehetsz fel logót, képeket, írhatsz bemutatkozást, ajánlat-leírást, megadhatod bármilyen elérhetőséged!

Hogy ezzel mennyi időt töltesz, annak csak ízlésed szab határt. 15 perc alatt azért már egy igen klassz kis standod lehet!

Ne feledd, ha már létezik a Standod legalább 1 ajánlattal, sokat tettél azért, hogy még több potenciális vásárló, ügyfél Rád találjon a jövőben! Ugye megér ez Neked 15-20 percet?

Nos, ha még ezek után sem győztünk meg, akkor köszi, hogy eddig itt voltál velünk!

A REGISZTRÁLÓKNAK HAJRÁ, MINDENKINEK SOK SIKERT!

EZT IS ÉRDEMES TUDNOD

Az indulás óta több visszajelzést kaptunk, hogy készítsük el mi a komplett standjaitokat. Ma már természetesen erre is van lehetőség, ez azonban már fizetős szolgáltatás, ITT olvashatsz róla bővebben >>>

Ragaszkodsz hozzá, hogy ne fizess?

Fair enough, hisz még csak most ismertél meg minket!

Számodra a Standár Kalauzt ajánljuk, töltsd le ingyenesen>>> ezt a közel 30 oldalas, átfogó dokumentumot, amiben lépésről lépésre megmutatjuk Neked, hogyan tudod összekattintgatni a standod saját magad.

Csupán időre, egy kis tech-tudásra és kész kreatívokra (logó, termékképek, stb.) lesz szükséged. Ha elakadsz, keress minket bármikor, szívesen segítünk!

Szintén hasznos információ lehet számodra, hogy létezik egy ún. Standár Klub, ami a Standárok számára létrehozott zárt Facebook csoport. Azok a standárok kérhetik felvételüket a csoportba, akik virtuális standjukon már legalább egy felvett ajánlattal rendelkeznek.

A tagok, amellett, hogy időnként hasznos marketinges tudást szerezhetnek, bármikor kérdezhetnek, ha elakadnak a marketingjükben vagy szükségük van valamilyen információra a vállalkozásukkal kapcsolatban. Itt biztosan lesz valaki, aki tudja a választ, ismer valakit, akit ajánlani tud vagy épp hasznos tanáccsal szolgálhat. Dolgozz csapatban vagy egyedül, az ilyen jellegű csoportokba mindig érdemes csatlakozni már csak azért is, hogy még jobban megismerjenek Téged és a vállalkozásod, sőt, akár együttműködési lehetőségeket is hozhat. 

Gyere a csoportba, mi garantáljuk, hogy ez is Neked való lesz!

MARKET

A MARKET a STANDOM motorja. Az a hely, ahol a Standárok, vagyis az oldalon már regisztrált vállalkozók ajánlatai megjelennek a 12 kategória valamelyikébe sorolva. Éld át az élményt, hogy a Te terméked / szolgáltatásod ajánlata is megjelenik az oldalon, ezzel máris készen állva arra, hogy még több potenciális érdeklődőt hozzád irányítson!

DIVAT (127)

ÉLMÉNY (54)

KÉZMŰVESSÉG (319)

KONYHA (41)

KULTÚRA & MŰVÉSZET (50)

MESTEREK (16)

OKTATÁS (87)

OTTHON & KERT (94)

SPORT (22)

SZAKTUDÁS (135)

SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG (125)

SZOLGÁLTATÁS (331)

Vállalkozóként van olyan terméked vagy szolgáltatásod (azaz ajánlatod),

amit Te magad egyénileg vagy kisvállalkozásodon keresztül állítasz elő/kínálsz

és mások számára értékes, kedves vagy hasznos (lehet)?

AKKOR MIN GONDOLKODSZ?! ITT A HELYED!

ÉS MOST ENGEDJ MEG KÉT KÉRDÉST!

KÉRDÉS #1: KÉPZELD EL, HOGY HOLNAPTÓL LEÁLL MINDEN KÖZÖSSÉGI MÉDIA OLDAL! MIT TESZEL? BAJBA KERÜLNE A VÁLLALKOZÁSOD? ŐSZINTÉN!

Oké, tudom, Te tudatos vállalkozó vagy, folyamatosan karbantartott email-listával, ügyfél-telefonszámokkal, szuper forgalmat generáló weboldallal, így pikk-pakk megoldanád, hogy az eddigi vevőiddel felvedd a kapcsolatot, de vajon ez elég lesz?

Eszemben sincs az ördögöt a falra festeni, sőt! Viszont lásd be Te is, ma már szinte semmin nem szabadna meglepődnünk, annyi hihetetlen dolog történik a világban és kis hazánkban is.

Ne várj, amíg megint beüt egy krach, amikor kapkodni kell, hogyan élj túl! Használj ki MOST minden olyan lehetőséget, amit ma kihasználhatsz, hogy minél többen ismerjenek Téged és a vállalkozásod!

Ehhez most csak néhány percre van szükséged, sőt, ha regisztráltad a standod, felvetted rajta 3 Ajánlatod, akár hetekig vissza sem kell nézned ide, mi majd dolgozunk azon, hogy az oldalra és ezáltal a standodra minél több látogatót tereljünk. Jöjjön a második kérdés:

KÉRDÉS #2: NEKED ELÉG ERŐS AZ ONLINE MARKETINGED? 

Ha igen a válaszod, az remek! Sőt, dicséretes! Egyébként ez mennyibe is kerül Neked?

Miért ne csavarnál rajta még egyet – ingyen! A standodon elhelyezett tag-ekkel, linkekkel továbberősíthetsz az eléréseiden, használd az oldalnak ezt a funkcióját is! A saját virtuális felületeden továbbá elhelyezheted közösségi média linkjeid, valamint vállalkozásod saját weboldalára is könnyedén továbbnavigálhatod az érdeklődőket. Komolyan! Direktben!

„OKÉ, ne rizsázzunk! Mennyi az annyi?! Jutalék, csatlakozási díj, apró betű, egyebek…”

Mi határozottan utáljuk az apró betűs részeket, viszont hiszünk az átláthatóságban, így akkor még egyszer kihangsúlyozzuk:

Az oldal használata vagyis a regisztráció és három ajánlat bemutatása a saját virtuális standodon ingyenes, jutalék- és mindenféle kötelezettségtől mentes.

Szóval ha kész vagy vele és meggondoltad magad, mégsem szeretnéd, hogy többen is megismerjenek, esetleg itt is rátaláljanak a vállalkozásodra, ha épp a Te szolgáltatásodhoz hasonlóra vagy termékkategóriádra keresnek rá, akkor bármikor kérheted a standod végleges törlését.

EZ NEKED MIÉRT JÓ?!

Hogy nekem miért jó ingyen dolgozni többszáz vállalkozó sikeréért? Logikus a kérdés! Ha ráérsz és érdekel a STANDOM mögötti életem, itt olvass tovább>>>.

Ebből talán számodra is egyértelmű lesz: nem Porsche-ra gyűjtök, pálmafás, tengerparti lakhelyre sem vágyom mostanában és hál’ Istennek egyelőre van más bevételi forrásom. Így engem valóban az mozgat, hogy egy olyan webportált fejlesszek, ami hosszú távon sok-sok vállalkozó életét megkönnyíti – mindezt a tudásomnak, kreativitásomnak, az eddigi 20+ év szakmai tapasztalatomnak és nem utolsó sorban a sok száz, bennem bízó és engem támogató vállalkozónak köszönhetően.

EZ A STANDOM

Online Bemutatóterem

A STANDOM.hu egy új platform a hazai online világban, amin keresztül felületet biztosítunk minden olyan kis- vagy középvállalkozásnak, aki szeretné bemutatni saját előállítású termékeit, maga által nyújtott szolgáltatásait vagy szaktudását ajánlat formájában egy virtuális standon – lakóhelye környékén vagy akár országosan, hogy azt az iránta érdeklődők vagy arra igényt tartók könnyedén megtalálják.

A STANDOM.hu tehát az a hely az online térben, ahol összekötünk Téged Vele, hogy Ti jó alkut köthessetek!

Komfort

Nincs mit szépíteni: embert próbáló időket élhetsz, ha ma kis- / magánvállalkozást működtetsz. Egyik fő célunk a STANDOM.hu-val, hogy a saját eszközeinkkel a lehető legjobban, leghatékonyabban, legtöbbet segítsünk Benneteket, hogy még több emberhez eljuthasson a jó híretek és ezáltal szélesebb körű ismertségre, bevételre tehessetek szert, amilyen gyorsan csak lehet. Ha ez segít bárkinek, hogy ebben a szorult helyzetben kicsit is, de komfortosabban érezze magát, a mi munkánk már megérte…

Közösség

Nem titkolt szándékunk az oldallal, hogy hosszútávon egyfajta közösséget is építsünk, ahol a Standárok vagyis az eladók és a Standalgók vagyis az oldal látogatói (és egyben potenciális vevők) könnyedén kapcsolódhatnak, kommunikálhatnak egymással egy új, felhasználóbarát felületen és a hozzá kapcsolódó közösségi média felületeken. Standolni jó!

Legyél Te is a közösség tagja,
bármelyik oldalon is állsz!

A közösségépítés egyébként már el is kezdődött: a már legalább egy ajánlattal rendelkező Standárok kérhetik felvételüket a STANDÁR KLUB-ba, ahol további előnyöket élvezhetnek (együttműködések egymással vagy velünk, hasznos marketingtippek, egymás támogatása zárt Facebook-csoporton belül).

Azt sem titkoljuk, hogy az oldalt szeretnénk mielőbb önfenntartóvá fejleszteni,  valamint célunk, hogy stabil és sikeres magyar vállalkozássá nője ki magát. Ha ehhez anyagilag már most hozzájárulnál, látogass el a saját standunkra, amit hamarosan indítunk vagy bízz meg minket standod elkészítésével, garantáljuk, hogy még így is csak jól jársz a regisztrációval, mi pedig extra hálásak leszünk a bizalmadért!

Köszönjük, hogy velünk vagy és támogatod a céljainkat! Kövess minket FACEBOOK és INSTAGRAM oldalainkon is újdonságokért, hasznos tartalmakért vagy időnként egy kis vidámságért!

Ha bármiben segítségedre lehetek, keress elérhetőségeink bármelyikén!

Várlak a standárok közt!

Schmolcz Anita – a STANDOM.hu alapítója

Kapcsolat

Kövess minket közösségi
média felületeinken!

Írj nekünk:

info@standom.hu

Újonnan regisztrált Standárjainknak sok sikert,

látogatóinknak pedig jó vásárlást!