OK #1 – Klassz terméket árulsz / igényes szolgáltatást kínálsz / értékes szaktudásod van

Ha van bármilyen terméked, szolgáltatásod, amit Te magad egyénileg vagy kisvállalkozásodon keresztül állítasz elő/kínálsz, esetleg olyan speciális szaktudásod, ami másoknak értékes lehet, az már elég indok, hogy regisztrálj! Hozz létre magadnak a regisztráció során egy virtuális standot, ahová ajánlatokat vehetsz fel klassz termékeid, igényes szolgáltatásod, értékes szaktudásod bemutatására.

OK #2 – Nagyobb ismertségre vágysz, esetleg szükséged is van rá

A weboldal egyik alapvető célkitűzése, hogy közelebb hozza egymáshoz a keresleti és kínálati oldalt vagyis az eladót és szolgáltatót a vevővel, ügyféllel. Ahhoz, hogy minél több potenciális érdeklődő legyen a terméked, szolgáltatásod vagy szaktudásod iránt, annál nagyobb ismertségre kell szert tenned a lakóhelyed környékén, esetleg országosan. Mi elsősorban ebben támogatunk Téged az oldal segítségével!

OK #3 – Nincs jutalékfizetés!

Mi is utáljuk az apró betűs részeket, ezért elejétől kezdve nyílt lapokkal játszunk. Nem titok: ez a platform a későbbiekben, valamilyen módon előfizetéses rendszerben fog működni, DE!!!!! mivel az oldalon keresztül vevő-eladó, szolgáltató-ügyfél között nem lesz pénzmozgás, így biztos lehetsz benne, hogy jutalékot soha nem fogunk kérni Tőletek.

Viszont a költségeinket (pl. oldal-fejlesztés, marketing) fedeznünk kell, ezért néhány hónap múlva közzétesszük csomagajánlatokat! De ez semmiképp se térítsen el a regisztrációtól, mert…

OK #4 – …az első három ajánlat felvétele ingyenes

Jól olvastad! Igen, lesznek majd fizetős csomagjaink, viszont 3 ajánlat felvételét célunk a jövőben is térítésmentesen a rendelkezésetekre bocsátani. Regisztrálj most, minden kötelezettség nélkül kipróbálhatod az oldalt és ha nem tetszik, bármikor kérheted, hogy távolítsuk el a létrehozott virtuális standod. De miért is hagynál ki egy olyan lehetőséget, ahol ingyenesen bemutathatod 3 terméked vagy szolgáltatásod, ezzel is növelve az online jelenléted?! Hm? 😉

OK #5 – Közösség

A STANDOM-ot képzeld el egy nagy bulinak, ahol egy csomó jó ember összejön, eszmét cserél, beszélget, inspirálódik és motivál. Ugye Te sem szeretsz kimaradni a jó bulikból? Lehet, hogy mostanában nincs sok kedved a hacacáréhoz, de mi jó házigazda módjára mindent meg fogunk tenni, hogy jól érezd magad nálunk! Csak gyere el… (értsd: regisztrálj)

Már működik a STANDÁR KLUB – a Standárok részére létrehozott zárt Facebook-csoport, ahol hozzád hasonló lelkes, céltudatos vállalkozókkal találkozhatsz. Kérd felvételed akár már 1 felvett ajánlat után!

OK #6 – Remény

Ha nehezebb időket él a vállalkozásod az elmúlt időszakban kialakult helyzet miatt, bízunk benne, hogy ez az oldal reményt ad majd Neked, hogy igenis van, ahol támogatnak Téged, ahol motivációra lelhetsz és ahol láthatod majd, hogy szükség van a munkádra, a szakértelmedre, a termékeidre. Bízz magadban! Mi bízunk Benned!

OK #7 – Itt mindent szabad

A STANDOM.hu-n nincsenek korlátok! Nem tiltjuk, hogy az oldalon kívül is felvegye Veled a kapcsolatot egy potenciális érdeklődő, sőt ösztönzünk arra, hogy minél több elérhetőséged add meg, hiszen van, aki szívesebben intézné Veled a kommunikációt telefonon, van aki inkább e-mailt írna és olyan is van, aki megnézné a Facebook, Insta vagy weboldalad, mielőtt kapcsolatba lép Veled. Tedd közzé minden lehetséges elérhetőséged és várd az érdeklődőket!

OK #8 – Színvonalas ügyfélszolgálat

Egy ilyen gépezet működtetéséhez, mint amilyen ez az oldal, elengedhetetlen a mindig segítőkész ügyfélszolgálat. A csapatunk elsőszámú célja, hogy tagjaink és látogatóink elégedettek legyenek és minden egyes alkalommal pozitív élményekkel távozzanak az oldalról. (az esetleges akadozásokat azért légyszi nézd el nekünk 😉 )

OK #9 – Már elérhető a Standár Kalauz

Ahhoz, hogy még egyszerűbb legyen a regisztráció, létrehoztunk Neked egy közel 30 oldalas dokumentumot, ahol lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan tudsz egy komplett, profi standot elkészíteni magadnak. Töltsd le a Standár Kalauzt most >>> és állj is neki standod elkészítéséhez!

Sok sikert!

Ugye nincs már Benned több kétség, hogy itt a helyed? Ha mégis lenne, hát egyszerűen csak próbáld ki!

Gyerünk már! Semmit nem veszíthetsz.

Én a helyedben sokáig nem hezitálnék…