Időnként rendezünk offline eseményeket, de akár vállalkozói rendezvényeken is összefuthatunk. Célom, hogy a STANDOM alapítójaként minél több vállalkozóval valamilyenfajta személyes kapcsolatom is legyen. Az online tér nyújtotta lehetőségeket viszont a lehető legszélesebb körben igyekszem kihasználni.

STANDOM SNACKS - A HÍRLEVÉL

A STANDOM heti rendszerességgel küldött hírlevelét STANDOM SNACKS-nek neveztük el. A snack olyan harapnivaló, amiből, ha akarsz csipegetsz, de ha akarsz, akár jól be is falatozhatsz. Épp mint a hírleveleinkből.

Vidd magaddal belőle, amire épp szükséged van! Legyen az egy kis inspiráció, motiváció, néhány perc szórakoztató kikapcsolódás, esetleg egy új ötlet a vállalkozásodhoz vagy egy hasznos tudás a marketing területén! A STANDOM-on kínálkozó lehetőségekről is itt tájékoztunk – függetlenül, hogy már standár vagy-e, hiszen bízunk benne, hogy ezek láttán semmi kétséged nem lesz, hogy minél előbb azzá válj!

SOCIAL MEDIA

Te melyik felületeken vagy jelen? A STANDOM jelenlegi kapacitásába két platformon való aktív részvétel fér bele – ezeken az oldalakon tudsz követni bennünket.

EMAIL

Ha hosszabb mondanivalód/kérdésed van, küldj mailt az info [kukac] standom.hu-ra! Az ide érkező leveleket igyekszünk minél hamarabb megválaszolni, kérlek legyetek felénk türelemmel!

Mi is szeretünk emailben kommunikálni: a standoddal, illetve az oldallal kapcsolatos fontos információkat, újdonságokat elsősorban emailben osztjuk meg a standárokkal, ahogy azok aktuálissá válnak.

Lehetőség van a heti hírlevélre is feliratkozni!

Ha szeretnéd kihozni a standárságodból a lehető legtöbbet, akkor ezt mindenképp ajánlom! Ezekről a hírlevelekről a leiratkozás természetesen bármikor lehetséges. Feliratkozás – lásd fent!

STANDÁR KLUB

A standárok részére zárt Facebook csoportot tartunk fenn, ez a Standár Klub. A belépés kizárólag virtuális standdal már rendelkező vállalkozók részére lehetséges, akiknek már legalább egy felvett ajánlatuk (bemutatott termék / szolgáltatás) is van a standjukon.

A Standár Klubban hozzád hasonló vállalkozókkal fűzheted szorosabbra az ismeretséged, felteheted marketinggel / vállalkozásfejlesztéssel kapcsolatos kérdéseid és a vállalkozásodnak is adhatsz egy kis extra ismertséget. Legyél aktív vagy csak szemlélődj – várunk szeretettel!

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

További kérdésed van? Mielőtt írnál nekünk, nézd át a Gyakran Ismételt Kérdések oldalt, talán ott máris megkapod a választ! Ellenkező esetben várjuk megkeresésed!

ÉS VÉGÜL... STANDOD TÖRLÉSE

Számos okod lehet rá, amiért úgy döntesz, hogy szeretnéd a korábban létrehozott standod megszüntetni. Ennek – természetesen – semmi akadálya, a lenti gombra kattintva ezt könnyedén kérvényezheted.

A rendszerből 2-3 munkanapon belül véglegesen kikerül minden adatod, ha ennél sürgősebb, írj nekünk emailt!