Stand regisztráció

REGISZTRÁCIÓ

Regisztrálj egy fiókot, amivel létrejön a virtuális Standod – ezen fogod bemutatni termékeid / szolgáltatásaid. Ez az első lépés, amihez a lent látható adatokon kívül semmi mást nem kell megadnod. Erről az oldalról továbblépve kiválasztod az EZER STANDÁR tagságot, megerősíted és ezzel a lépéssel szinte kész is vagy.

Viszont ez a Stand így még üres lesz, a tartalmat a 2. és 3. lépés teendőit betartva tudod megtölteni! Olvasd el figyelmesen azokat is!

AJÁNLAT FELVÉTELE

A Standod készen áll, hogy bemutasd rajta termékeid / szolgáltatásaid. Ezeket mi Ajánlatoknak hívjuk. Az Ajánlat(ok) felvétele már a Stand kezelőfelületén belül történik. Vegyél fel akár 3 terméket vagy szolgáltatást és rendezd őket kategóriákba, hogy megjelenj a Marketen és kereshető is legyél az oldalon.

FIGYELEM!

Ez a lépés a STANDOM lényege: mutasd be mit kínálsz a potenciális érdeklődőidnek!

DIZÁJN

A Standod és Ajánlataid külalakját és tartalmát szintén a Stand kezelőfelületén keresztül tudod szerkeszteni.

Adj meg lokációt a vállalkozásodhoz (ezáltal kereshető leszel a térképen), jelenítsd meg a logód, vegyél fel képeket az ajánlatok szemléltetésére, írj rövid és hosszú leírást, bemutatkozást és adj meg bármilyen elérhetőséged a Standalgóknak (ők az oldal látogatói)

Ha elakadsz, NE ADD FEL! Keress minket és segítünk! info [kukac] standom.hu (vagy görgess lejjebb)

  1. Regisztráció
  2. Tagságok
  3. Megerősítés
  4. Köszönjük!

Email*

Keresztnév

Vezetéknév

Stand Név - ékezetek nélkül (később átírhatod) *

https://www.standom.hu/stand/[a boltod]

Weboldal

Jelszó*

Jelszó megerősítése*

* Egyetért ezzel:  Általános Felhasználási Feltételek

Menj végig gyorsan és hatékonyan a regisztrációs folyamaton, készíts vizuálisan látványos virtuális standot, emelkedj ki vonzó Ajánlataiddal a tömegből! Ebben segít a STANDÁR KALAUZ, amit azért készítettünk, hogy profi virtuális standod elkészítéséhez lépésről-lépésre segítséget nyújtson Neked!

Töltsd le máris és vágj bele! Legyél jelen az online térben egy tetszetős standdal is! Ne engedd meg magadnak azt a luxust, hogy épp a STANDOM-on nem vagy ott, ahol 3 Ajánlat felvétele (*termék / szolgáltatás bemutatása) ingyenes!

Ígérjük: mire a kiadvány végére érsz, garantáltan profi standod lesz! Innentől pedig már csak bízd ránk, hogy hozzuk a vásárlókat, ügyfeleket!

Legszívesebben kihagynád ezt a regisztrációt, mert se időd, se energiád erre a vállalkozásod futtatása mellett, de tudod, hogy fontos az online jelenlét és tetszik ez a lehetőség?

Erre is van megoldásunk, van számodra egy Ajánlatunk:

Home