Összegyűjtöttük Neked aktuálisan elérhető aktivitásainkat, újdonságainkat, játékainkat, kiemelt termékeinket vagy szolgáltatásainkat! Persze ahhoz, hogy ne kelljen mindig idejönnöd a friss infókért, kövess be minket közösségi média felületeinken:  Facebook és Instagram oldalainkon.

KÉSZÜLJ MÁR NYÁRON AZ ŐSZRE

STANDÁR A STRANDON

Te is tapasztaltad már, hogy a nyár sokaknál holtszezon? A legtöbbek ilyenkor nyaralnak, gyerek(ek)re felügyelnek, kikapcsolnak vagy épp tudatosan visszavonulnak a háttérbe, hogy aztán gőzerővel nyomják meg az őszi – év végi időszakot.

A STANDOM ebben az időszakban is támogatja a kisvállalkozókat! Készítsd vagy készíttesd el velünk virtuális standod már most, legyél jelen ezen a felületen ☀️ egész nyáron ☀️ ingyenesen az augusztus 15-ig megvásárolt, bármelyik standár-tagsággal és mikor elkezdődik szeptember 1-jén a tagdíj-számítás időszaka, Te már komplett, profi standdal vetheted bele magad az őszi ügyfél-/vevőszerzésbe, ismertség-növelésbe vagy épp márkaépítésbe. 

MASTER STANDÁROK és MASTER STANDÁR TAGSÁGOT VÁLASZTÓK FIGYELEM!

Tagságodnak köszönhetően élhetsz az egész nyári díjmentes ajánlat-kiemelés és egy 30 perces ingyenes konzultáció lehetőségével is velem a nyár folyamán.

Marketing témában bármit kérdezhetsz, de ha arra van szükséged, angol nyelvleckét vagy kamaszokhoz nevelési útmutatót is szívesen adok a rendelkezésre álló idődben. (Ha ezek gyorsabban viszik előre a vállalkozásod, ám legyen 😉)

VIRTUÁLIS ASSZISZTENSEKET KERESÜNK

Virtuális asszisztensként van havi néhány órád, amit szívesen töltenél izgalmas vállalkozások virtuális standjának elkészítésével?

Akkor ez az ajánlat MOST Neked szól!

Kérj hozzáférést saját virtuális standod kezelőfelületéhez, készítsd el VA vállalkozásod számára az általad legkiválóbbnak tartott standod 1 felvett ajánlattal, majd ennek linkjét küldd el az admin [kukac] standom.hu címre! Az elkészült munka alapján kiválasztjuk azokat a VA-kat, akikkel szívesen dolgoznánk együtt a továbbiakban.

A kollaboráció megvalósulásától függetlenül, a standod 3 hónapig díjmentesen az oldalon maradhat! Ha Te is szívesen dolgoznál velünk együtt, máris küldj egy üzenetet!

NŐI VÁLTÓ

Találkoztál Anitával a Női Váltó egyik korábbi rendezvényén és kaptál egy kóddal ellátott névjegykártyát?

Az akkori ajánlatunk határideje sajnos már lejárt, de töltsd ki a lenti kérdőívet, jelöld be, hogy Női Váltó és kiemelt figyelemmel követjük a stand-regisztrációd! 

MÉDIA MEGJELENÉS

Schmolcz Anita a STANDOM-ról a Jazzy Rádióban

2023.08.29.

A Jazzy Rádió reggeli műsorában, a Business Classban bemutattam a STANDOM.hu-t, illetve annak előnyeit a vállalkozók számára. Szóba került az indulás és érintőlegesen a jövőbeli tervek is.

M. Szűcs Péterrel és László Csabával beszélgettem.

AZ INTERJÚT IDEKATTINTVA IS MEGHALLGATHATOD ≥≥≥