AKNÁZD KI A VÁLLALKOZÁSODBAN REJLŐ POTENCIÁLT SAJÁT VIRTUÁLIS STANDOD SEGÍTSÉGÉVEL

LEGYÉL TE IS STANDÁR!

INGYENES STANDÁR-TAGSÁGOT MONDOTT VALAKI? BIZONY!

Válts a nyár folyamán bármikor bármilyen éves vagy féléves standár-tagságot és legyél akár 3 hónapig teljesen ingyen jelen az oldalon.*

A tagságod díjköteles része csak 2024. szeptember 1-jén indul majd, de Te egész nyáron ingyenesen és kedved szerint alakítgathatod vállalkozásod új ismertség-növelő és ügyfél-/vevőszerző marketingeszközét. Ráadásul mi is segítünk majd, hogy az első sárguló falevél megjelenésével már garantáltan komplett, profi virtuális standdal állj készen az év végi hajrára a megvásárolt tagság szerint.

*az ajánlat 2024. augusztus 15-ig megkötött regisztrációkra vonatkozik, az ingyenes jelenlét minden nyáron csatlakozó új tagnak 2024. aug. 31-ig él. Minél előbb csatlakozol, annál hosszabb a díjmentes jelenlét.

STANDARD REGISZTRÁCIÓ

STANDARD és STANDARD+, azaz alap regisztrációknak hívjuk azt a két opciót, amit minden hazai kisvállalkozónak ajánlunk, akinek célja, hogy növelje online jelenlétét, ismertségét.

A két standard regisztráció közti különbség az oldal vizuális megjelenésében van. 

Kóstolj bele a standárok világába és frissítsd fel az online jelenléted!

Legyen egy hely a neten, amit biztosan a magadénak tudhatsz, ahol hatékonyan és látványosan bemutathatod magad és vállalkozásod anélkül, hogy rendszeresen tartalmat kellene gyártanod vagy több tízezret ki kellene fizetned ahhoz, hogy látszódj.

A STANDARD Kóstoló regisztráció esetében is már megadhatod a standodra felkerülő logót / profilképet, viszont minden más vizuális elem alapbeállítás. Indulásnak ez is elég lesz, hidd el!

KINEK AJÁNLJUK?

 • kezdő vállalkozóknak
 • webshopoknak
 • tevékenység szerint pl. magántanároknak, könyvelőknek, jogászoknak, magánpraxisoknak – ahol nem kifejezetten fontos a márkaépítés, inkább az online elérhetőség növelésén van a fókusz

Az éves tagdíj: 19.900 Ft + ÁFA

A féléves tagdíj: 11.900 Ft + ÁFA

Az esetleges későbbi módosítások díjkötelesek, igény alapú egyeztetés szerint.

A STANDARD+ Frissítő regisztráció esetében kérheted, hogy a háttérképeket (stand borítókép, standlista kép, mobilnézet), illetve az ajánlatodhoz tartozó képet is személyre szabjuk, ezáltal jobban kiemelkedj a tömegből. Ez is standard regisztráció, így egy ajánlatot (terméket / szolgáltatást) mutatunk be a portfoliódból az Adatbegyűjtő kérdőíven megadottak szerint. 

KINEK AJÁNLJUK?

 • Kísérletező, újdonságokra nyitott vállalkozóknak
 • SEO-ra építőknek
 • Tevékenység szerint: szépségiparban, egészségügyben tevékenykedőknek, más erős jelenléttel (pl. weboldal, social media oldal) már rendelkező fotósoknak, webdesignereknek, grafikusoknak, magániskoláknak, szakembereknek (asztalos, kőműves, festő, stb.), stb.
 • Látványos, dekoratív tevékenységet végzőknek (pl. kézművesek – erős social media jelenléttel)

Az éves tagdíj: 24.900 Ft + ÁFA

A féléves tagdíj: 14.900 Ft + ÁFA

STANDARD REGISZTRÁCIÓ MENETE

#1 LÉPÉS

Töltsd ki az Adatbegyűjtő kérdőívet!

Adj meg minél több adatod, információt a vállalkozásodról, hogy egy profi standot készíthessük Neked!

#2 LÉPÉS

Itt mi dolgozunk

A beérkezett adatok alapján 5-8 munkanap alatt elkészítjük a virtuális standod. Amint kész, máris küldjük Neked a linkjét jóváhagyásra

#3 LÉPÉS

Finish

Ha szeretnél, egyszer kérhetsz módosítást! Ha elfogadod a standod, csak akkor küldjük a számlát, de ennek így Te is örülni fogsz! 🙂

MASTER REGISZTRÁCIÓ

A Master, azaz mester regisztrációt azoknak a vállalkozóknak hoztuk létre, akik a standár-tagságból a lehető legtöbbet szeretnék profitálni. Ebben a tagságban rengeteg olyan jogot megkapsz, amit a STANDARD-ban még nem érsz el.

MOST EGÉSZ NYÁRON DÍJMENTES JELENLÉTTEL

Építsd be tudatosan a virtuális standod a marketing tevékenységedbe! Használd linképítésre, SEO-céljaid elérésére, márkaépítésre és az év közben futó kampányaid is támogasd meg vele!

Szeretnél hozzáférést standod kezelőfelületéhez, hogy bármikor módosíthasd az ott lévő adatokat vagy épp új ajánlatokat vegyél fel?  Szeretnél több, mint egy terméket vagy szolgáltatást (ajánlatot) bemutatni a standodon? 

A MASTER-tagságban akár öt ajánlatot is bemutathatsz, sőt, megkapod standodon a referenciagyűjtés lehetőségét és a Standár Klubnak is tagja lehetsz, ahol hozzád hasonló vállalkozókkal kapcsolódhatsz.

KINEK AJÁNLJUK?

 • (én)márkát is építő vállalkozóknak
 • céltudatos, a marketinggel komolyan foglalkozó, újdonságokra nyitott vállalkozóknak
 • nagyobb ismertségre vágyóknak
 • weboldallal nem rendelkezőknek (nekik mindenképpen)
 • SEO-specifikus weboldalt, aktív social media oldal(aka)t működtetőknek

A Master regisztráció éves díja 49.900 Ft + ÁFA*

A Master regisztráció féléves díja 29.900 Ft + ÁFA

* havi díjas konstrukcióhoz képest 3,5 havi megtakarítást (nettó 20.900 Ft) jelent

Van még potenciál a vállalkozásodban?

Regisztrálj a MASTER-tagságba és együtt kihozzuk belőle! 

Havi díjas konstrukció

A havi díjas lehetőséget nem (szívesen) ajánljuk, mert szeretnénk elkerülni a ‘regisztráltam, 2 hónapig tag voltam, nem hozott egy új ügyfelet sem’ mondatokkal dobálózó vállalkozókat.

Ennyi idő nem elég ahhoz, hogy hosszútávú következtetéseket vonj le, viszont fél-/ egy év alatt már látni fogod, mennyit tudsz profitálni ebből a tagságból. 

Természetesen előfordulhat, hogy átmenetileg inkább bevállalod a magasabb havi díj összegét. Ebben az esetben: 5.900 Ft + ÁFA összeggel kalkulálj és igény esetén kérünk írj az admin[kukac]standom.hu email címre. A havi díjas konstrukció elbírálás alapján kerül felajánlásra. Köszönjük a megértést!

MASTER REGISZTRÁCIÓ MENETE

#1 LÉPÉS

Tagdíj-befizetés

Mivel a Master-tagság esetén hozzáférésed lesz a standod kezelőfelületéhez, először szükséges az éves / féléves tagdíj-befizetés

A fizetési link alatt egyszerűen töröld azt a tételt, amelyiket nem választod a mennyiség 0-ra állításával és fizesd be a választott tagdíjat

#2 LÉPÉS

Regisztráció

A tagdíj befizetése után azonnal regisztrálhatsz magadnak egy virtuális standod és máris elkezdheted feltölteni azt tartalommal.

#3 LÉPÉS

Fogjuk a kezed

A regisztráció utáni időszakban bármikor kapcsolatba léphetsz velünk, ha elakadsz. Ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre, hogy mielőbb komplett, profi stand várja az érdeklődőket, potenciális új vevőid / ügyfeleid.

Sikerült dönteni?

Te melyik tagságot választod?

HOZZUK KI EGYÜTT A VÁLLALKOZÁSODBÓL A BENNE REJLŐ POTENCIÁLT!

Ha kérdésed van, esetleg elakadsz valahol, az admin[kukac]standom.hu-n elérsz bennünket, szívesen állunk rendelkezésedre! Keress minket bátran!