Összegyűjtöttük Neked aktuálisan elérhető aktivitásainkat, újdonságainkat, játékainkat, kiemelt termékeinket vagy szolgáltatásainkat! Persze ahhoz, hogy ne kelljen mindig idejönnöd a friss infókért, kövess be minket közösségi média felületeinken:  Facebook és Instagram oldalainkon.

VIRTUÁLIS ASSZISZTENSEKET KERESÜNK

Virtuális asszisztensként van havi néhány órád, amit szívesen töltenél izgalmas vállalkozások virtuális standjának elkészítésével?

Akkor ez az ajánlat MOST Neked szól!

Kérj hozzáférést saját virtuális standod kezelőfelületéhez, készítsd el VA vállalkozásod számára az általad legkiválóbbnak tartott standod 1 felvett ajánlattal, majd ennek linkjét küldd el az admin [kukac] standom.hu címre! Az elkészült munka alapján kiválasztjuk azokat a VA-kat, akikkel szívesen dolgoznánk együtt a továbbiakban.

A kollaboráció megvalósulásától függetlenül, a standod 3 hónapig díjmentesen az oldalon maradhat! Ha Te is szívesen dolgoznál velünk együtt, máris küldj egy üzenetet!

NŐI VÁLTÓ

Találkoztál Anitával a Női Váltó egyik korábbi rendezvényén és kaptál egy kóddal ellátott névjegykártyát?

Az akkori ajánlatunk határideje sajnos már lejárt, de töltsd ki a lenti kérdőívet, jelöld be, hogy Női Váltó és kiemelt figyelemmel követjük a stand-regisztrációd! 

MÉDIA MEGJELENÉS

Schmolcz Anita a STANDOM-ról a Jazzy Rádióban

2023.08.29.

A Jazzy Rádió reggeli műsorában, a Business Classban bemutattam a STANDOM.hu-t, illetve annak előnyeit a vállalkozók számára. Szóba került az indulás és érintőlegesen a jövőbeli tervek is.

M. Szűcs Péterrel és László Csabával beszélgettem.

AZ INTERJÚT IDEKATTINTVA IS MEGHALLGATHATOD ≥≥≥