FUN4YOU banner stand landing page

Ha egy szuper programot keresel a gyerekeknek, van egy jó hírem!

MEGTALÁLTAD!

Azért merem ezt ilyen biztosan állítani, mert saját tapasztalatból beszélek. Szülinapra, ottalvós összejövetelre vagy egy esős szünidei napra garantáltan az egyik legjobb elfoglaltság a kincskereső játék! Rengeteget kipróbáltunk a gyerekekkel kisiskolás korukban, aztán úgy döntöttem, én is fejlesztek egy sajátot! Ez lett a FUN4You [fánforjú].

Mivel lányom és fiam is van, adott, hogy legyen lányos és fiús verzió is, csináltam belőle egy kis vállalkozást és ezeket kínálom Neked most megvételre! Köszönöm, ha támogatsz a vásárlásoddal!

Jó szórakozást Nektek!

FUN4YOU - standár landing page, kincskereső játék

ÉRDEKEL A KINCSVADÁSZOK IZGALMAS VILÁGA?

Jelenleg a következő játékok elérhetőek:

FUN4You - Élmény Neked kincskereső játékok

SELLŐS KINCSKERESŐ

Funky Fanni, a szöszi sellőlány vezeti körbe a gyerekeket az izgalmas kincskeresőn, ahol szavakkal, képekkel, kihívást jelentő labirintussal vagy épp egy tengeri képdarabok megfelelő összerakásával kell eljutniuk a lurkóknak mindig eggyel magasabb szintre, míg végül 10 játékállomás után megkaparinthatják a főnyereményt. 

Ajánlott korosztály: kisiskolások* (5-8 éves) 

Ideális csoportlétszám: 4-6 fő (alakítható)

A kincskereső ára: 6.900 Ft 

FUN4You - Élmény Neked kincskereső játékok

KALÓZOS KINCSKERESŐ

Hallottatok már Funky Fredről, a kedves, segítőkész kalózfiúról? Ebben a játékban ő segít majd Nektek 10 játékállomáson át, lépésről lépésre haladni felismerős játékokon, izgalmas szókirakókon vagy akár veszélyes bombakanócok kibogozásán keresztül eljutni a hőn áhított kincsig. 

Ajánlott korosztály: kisiskolások* (5-8 éves)

Ideális játékosszám: 4-6 fő (alakítható)

A kincskereső ára: 6.900 Ft 

HASZNOS INFORMÁCIÓK / TUDNIVALÓK

A vásárlás után azonnal hozzáférsz a linkhez, ahonnan letöltheted a megvásárolt kincskeresőt.

Letöltés után ki kell nyomtatnod a játék oldalait és néhány perc előkészítés után máris játszhatjátok. A szükséges előkészületekről részletes leírást találsz a letöltő link alatt, semmi bonyolultra nem kell gondolnod és a nyomtató mellett mindössze egy ollóra lesz szükséged.

Ja, és hát persze a kincsre, de itt is adok tippet már most: CSOKI CSOKI CSOKI! Mindig jó választás 🙂

kuckó program

Idén karácsonykor a STANDOM.hu és a Fun4You összefog, hogy támogassa a Kuckó Önkéntes Program mögött álló Szintlépés Alapítvány áldozatos és gyakran emberfeletti munkáját!

Az alapítvány önkéntesei ebben az évben már kilencedik alkalommal indulnak útnak decemberben és viszik el a karácsony örömét rászoruló, gyakran mélyszegénységben élő gyermekekhez országszerte.

Ez alkalommal nem kisebb célt tűztek ki, mint hogy 2.000 karácsonyi csomagot juttassanak célba!

A STANDOM.hu és a FUN4You alapítójaként hiszem, hogy ez sikerülhet nekik, de ehhez sok-sok segítő kézre, jószándékú támogatóra van szükségük. 

Ezért álltunk be mi is a projekt mögé! Szeretnénk hozzájárulni a sikerekhez anyagilag is, így december 10-ig minden eladott kincskereső után, a bevétel 10%-át, azaz 690 Ft-ot a Szintlépés Alapítvány számlájára utalunk.

Támogasd Te is vásárlásoddal azt a célt, hogy idén minél több kisgyermek karácsonya vidám legyen!

Köszönjük!

A Télapó* üzenete (rajtam keresztül most Neked):

Kedves Barátaim! Ahogy azt sokan tudjátok már, egész évben foglalkozom a gyermekotthonokban élő kicsik megsegítésével, a Kuckó Önkéntes Program keretén belül.
A december kiemelten fontos számomra, és a segítségetekkel már 5 éve járom az országot, hogy Mikulásként elvigyem a Ti üzeneteteket, ahova csak lehet.
Az üzenet lényege, hogy vannak önzetlen emberek, és létezik a Mikulás.
Idén már annyi az igény, hogy lesz egy másod Mikulásom is, és 5 napon keresztül járjuk a mélyszegénységben élő családokat, fogyatékkal élők intézeteit, gyermekotthonokat és anyaotthonokat.
Szeretnénk elérni a 2.000 csomagot, ami egy bődületes szám, de Veletek sikerülhet! Nagyon köszönöm, ha támogattok minket, és köszönöm ha megosztjátok!
Ahol gyűjtünk:
🌲 Szintlépés Alapítvány számlaszám: 11710002-24133290 • Közlemény: Kuckó

*Csanda Gergely, a Szintlépés Alapítvány kuratóriumi elnöke

Csanda Gergő

EMELJÜK A TÉTET! 

Ha december 10-ig vásárolsz tőlünk kincskereső játékot, egy rövidebb, három állomásos karácsonyi kincskeresőt küldünk ajándékba, amivel még vidámabbá tehetitek az ünnepi készülődést kisiskolás korú gyermeke(i)d számára!

🎄 Legyen minden kisgyermek számára vidám az ünnep! 🎄

 

Köszönöm, ha támogatod ezt a jó ügyet, valamint bekövetsz Facebook-on és/vagy Instagram-on is – ahol természetesen be fogok számolni az eredményekről is!