6

Hallottad, hogy létezik egy weboldal, ahol az egyéni- és kisvállalkozók ingyen hirdethetik magukat?

HIHETETLEN? Pedig igaz! Ez a STANDOM.hu.

Az oldalnak néhány hét alatt máris TÖBBSZÁZ regisztrálója van, akik ahhoz, hogy ingyen felkerüljenek a felületre, mindössze annyit tettek,
hogy a regisztráció során létrejött VIRTUÁLIS STANDJUKON BEMUTATTÁK magukat; és termékeiket vagy szolgáltatásaikat AJÁNLATOK formájában.
Ennyi. Slusszpasszkész.

Ezzel pedig máris növelték online jelenlétüket, amivel még TÖBB ÜGYFELET / VEVŐT vonzhatnak be.
Ilyen egyszerű ez.

Az eddigi regisztrálók, vagyis a Standárok részéről viszont egyre többször merül fel az igény, hogy segítsünk nekik összeállítani a standjukat. Nem akarnak ezzel sem időt, sem energiát pazarolni, viszont az oldalra mindenképp szeretnének felkerülni. Abszolút JOGOS KÉRÉS! ☝🏼

Mi hallgatunk a Standárjainkra – ötleteltünk, fejlesztettünk és íme a MI AJÁNLATUNK NEKED:

ELKÉSZÍTJÜK A KOMPLETT VIRTUÁLIS STANDODAT

XTEMOS ELEMENTS

INFOBOX WITH SHADOW STYLE

INFOBOX TITLE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

INFOBOX TITLE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

INFOBOX TITLE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

XTEMOS ELEMENTS

INFOBOX WITH SHADOW STYLE

INFOBOX TITLE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

INFOBOX TITLE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

INFOBOX TITLE

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor.

DE MIÉRT KELL EZÉRT FIZETNI?

NEM KELL! Ha kicsit is konyítasz az online felületekhez, akkor nem okozhat gondot magad regisztrálnod a standodat és azon bemutatnod termékeid vagy szolgáltatásaid.
Állj neki és csináld meg magad, mondom: INGYEN! A Standod komplett megszerkesztéséért és beállításáért kiszámlázott 10.000 Ft-ot kis hozzáértéssel és időráfordítással simán megspórolhatod magadnak!

Viszont vannak, akik ezzel nem akarnak időt pazarolni, semmi kedvük azzal babrálni, hogyan is kattintgathatják össze a lehető legjobban az oldalt, esetleg nem értenek hozzá vagy szeretnék, ha valóban profi kinézete lenne az Standjuknak.
Nos, ez az ajánlatunk nekik szól! 

Fizetni pedig azért kell érte, mert ilyen a business. Ahhoz, hogy profi megjelenéssel hirdesd magad egy termék- / szolgáltatáskereső webportálon – ráadásul ingyen! -, ez az összeg, valljuk be, igen jutányos. Viszont ha Te hajlandó vagy ezért a megjelenésért fizetni, akkor mi nagy örömmel megcsináljuk ezt Neked ezért a jelképes összegért!

” Annyi ilyen oldalon regisztráltam már. Ez most mivel jobb? „

Erre több okunk is van, álljon itt ezekből kettő:

OK #1: Az oldal használata INGYENES

Azért, hogy az oldalon létrehozd a saját Standod és azon bemutasd magad és 1-3 Ajánlatot felvegyél,
NEM KÉRÜNK PÉNZT.

OK #2: Bármilyen elérhetőséged megadhatod

Bármilyen alatt tényleg ezt értsd: NEM KORLÁTOZZUK, hogy direktben vegye fel veled a kapcsolatot a jövőbeli ügyfeled / vevőd, és ha ügyes vagy, akkor akár a közösségi média oldalaid is hozzákapcsolhatod a standodhoz, hogy érdeklődőid további részletekért átnavigálhassanak hozzád a Standodról.

HA ÚGY DÖNTESZ, HOGY MINKET BÍZOL MEG,
LÁSSUK MIT IS KAPSZ 10.000 FT-ÉRT

➡️ Saját email címeddel regisztráljuk virtuális standod a STANDOM.hu-n, így ehhez a jövőben bármikor képes leszel hozzáférni, azon módosítani, ha kell.

➡️ A virtuális standod komplett beállítását elkészítjük. Ide tartozik a megadni kívánt személyes adatok felvétele, az általad küldött háttérkép-, logó elhelyezése, standneved megadása, standod térképre helyezése, megfelelő hivatkozások beállítása (weboldal, közösségi média linkek (pl. Facebook, Instagram), fizetési- és szállítási feltételek megadása stb.
A beállítási lehetőségek nagyban függnek az általad szolgáltatott adatoktól.

➡️ Feltöltjük a tartalmakat az általad kínált maximum 3 Ajánlathoz (termék / szolgáltatás). Ide tartoznak az Ajánlatod elnevezésének pontos megfogalmazásától kezdve a képfeltöltések, a rövid- és hosszú leírások pontos megjelenítése és minden olyan információ megadása, amivel azt a célt szolgáljuk, hogy az Ajánlatod elég vonzó legyen az érdeklődők számára.
A szövegeket meg is fogalmazzuk, ha igényled vagy úgy ítéljük meg, hogy egy kis módosítással ütősebb lenne a Standod.

LIMITÁLT AJÁNLAT

A kapacitásunk véges és szeretjük betartani, amit ígérünk, így egyelőre havonta MAX. 20 STAND ELKÉSZÍTÉSÉT vállaljuk be.

Szóval tudd: ha egy hónapról lemaradsz, nagy valószínűséggel csak a következő hónapban lesz kész Standod, amin keresztül következő ügyfeleid / vevőid Rád találhatnak. Ráérsz várni?

(Pszt! Szerintem siess és csapj le a húszból egy helyre még ebben a hónapban! Én szóltam!)

Ha szerinted Te ezt simán megoldod egyedül, akkor mutasd meg nekünk! Regisztrálj, hozd létre ajánlataid és máris tettél még egy lépést azért, hogy növeld az online jelenléted!

Ugye tisztában vagy vele, hogy ez miért fontos a mai világban?

Nos, akkor Téged is várunk az oldalon! Sok sikert!

Ha mégis elakadnál, csak jelezd, továbbra is szívesen segítünk azoknak, akiknek csak egy-két kérdése van a regisztrációval kapcsolatban!

1
5