Kun Anita vagyok, sajtkészítő-sajtmester, üdvözlöm a Csíz Sajtműhely virtuális standján.
11 éve alapítottam meg a Csíz Sajtműhelyt, és nem, nem erről álmodtam kislány koromban, egyszerűen hozta az élet. Az egészséges életmód felé fordulva kezdtem otthon sajtokat készíteni és egyre nagyobb lett rá az igény a környezetemben. Így 2013-ban döntöttem úgy, hogy kilépek menedzseri munkámból és fehér papucsra, köpenyre cserélem a magassarkút.
Döntésemet nem bántam meg, bár az elején nagyon nehéz volt a vállalkozói életre való átállás.
Prémium minőségű tejtermékeket állítunk elő a Baracskán lévő közel 200m2-es üzemünkben.
Sajtjaink számos magyar és nemzetközi elismeréssel rendelkeznek, de a legbüszkébbek a 2021-ben, Spanyolországban, a World Cheese Award-on elnyert „A verseny legjobb kézműves sajtja” díjra vagyunk.
Ezen a versenyen összesítettben 4.400 versenyzőből az előkelő negyedik helyet szereztük meg.
Nekem a vállalkozói lét hozta meg a kiteljesedést, a sikert, az elismerést szakmai és a magánéletemben egyaránt. Szeretnék jó példával szolgálni és segítséget nyújtani más női vállalkozónak vagy azoknak a hölgyeknek, akik vállalkozáson gondolkodnak.