Standár Kalauz

Körülötted már lassan minden vállalkozó standár?

Egyre többektől hallod, hogy őket is a virtuális standjukon keresztül találta meg egy-egy új érdeklődő?

Hónapok óta követed a Facebook vagy Instagram oldalunkat, de Te még mindig csak kacérkodsz vele, hogy Te is készíts egy virtuális standot a vállalkozásodnak, hogy azon is bemutasd az ajánlataid potenciális vásárlóidnak/ügyfeleidnek?

Talán tartasz tőle, hogy a technika kifog rajtad és a 2-3 perces rövid regisztráció után megakadnál a sok beállítás között?

Nos, akkor a legjobb helyen vagy!

Készítettünk egy közel 30 oldalas, ingyenesen letölthető PDF fájlt, amiben pontról pontra végigvezetünk azon, mit hol tudsz beállítani ahhoz, hogy komplett, profi standod legyen, ami akár már holnaptól küldheti a Te saját felületeidre a következő ügyfeleid!

ELÉG VOLT AZ IDŐHÚZÁSBÓL!

Legyél Te is az a vállalkozó, aki könnyedén be tud kapcsolódni egy offline rendezvényen a beszélgetésbe, ahol épp azt vitatják a körülötted lévők:

  • hogy segíti a márkájuk építését a virtuális standjuk 
  • mennyire jó, hogy végre van egy olyan felület, ami anélkül generál érdeklődést, hogy folyamatosan jelen kellene lenni rajta és nap, mint nap tartalmat kellene gyártani rá,
  • mekkora segítség a SEO-céljuk elérésében, hogy az ezen a felületen megadott kulcsszavak bizony a Google-ben is előrébb sorolják őket
  • milyen szuper, hogy Anitához, a STANDOM alapítójához a Standár Klub felületén bármikor lehet fordulni egy-egy marketinggel kapcsolatos elakadáskor,
  • és amit még mindig hitetlenkedve beszélnek, hogy mindez 3 ajánlat bemutatásáig teljesen ingyenes

TUDOD MIT?

VAN EGY AJÁNLATOM!

Töltsd le most a Standár Kalauzt, regisztrálj, és ha a regisztrációt követő egy héten belül írsz nekünk egy emailt a „NÉZZÉTEK, KÉSZ A STANDOM” tárgymezővel, akkor egy választott ajánlatod egy teljes hónapra kiemeljük a Marketen!

A letöltéshez most csupán a neved és email címed kell megadnod, ahová máris küldjük a letöltő linket! Várunk Téged is hamarosan a standárok között!