A JÁTÉK SIKERESEN LEZÁRULT!

A GYŐZTES LOGÓ készítője: Kállosné Lukovics Georgina lett, akinek ezúton is gratulálunk! Gina már standárrá is vált az oldalon, így bátran keresd, ha épp logóra lenne szükséged!

A győztes logó pedig ez lett:

GRAFIKUSOK, LOGÓKÉSZÍTŐK FIGYELEM

HALLOTTAD?

LÉTEZIK EGY WEBOLDAL, AHOL A GRAFIKUSOK, WEBFEJLESZTŐK, INFORMATIKUSOK, PROGRAMOZÓK (IS) INGYEN HIRDETHETIK MAGUKAT

HIHETETLEN? Pedig igaz! Ez a STANDOM.hu.

Az oldalnak már TÖBBSZÁZ regisztrálója, azaz standárja van különböző kategóriákban.

SZAKTUDÁS kategória alá többek között azokat a tehetséges és sikerorientált grafikusokat, logótervezőket, dizájnereket is várjuk, akik értik a marketing lényegét és tudják: a sikerhez vezető út szerves része a tudatos online jelenlét. Célod, hogy minél többen ismerjék a jó híred? Szeretnél még több ügyfélre szert tenni? Te is tisztában vagy az online disztribúció fontosságával? Akkor jó helyen jársz!

A regisztráció ingyenes, de ha velünk szeretnéd elkészíttetni profi, komplett standod, az már fizetős szolgáltatás, amit a többi, vállalkozásod támogató nyeremény mellett (lásd lent), most akár Te is megnyerhetsz! Ehhez az első lépés pedig, hogy

Jöhetnek a karácsonyfák 🎄, a hóemberek ☃️, a szilveszteri tűzijátékok 🎇 és hópelyhek ❄️ – bármi, amitől szerinted tökéletesen decemberi hangulatú lesz az a logó!

JÁTÉKSZABÁLYOK:

✔️ Bármilyen szerkesztőprogramot használhatsz

✔️ Az alaplogónak felismerhetőnek kell maradnia

✔️ Egyértelmű legyen a decemberi hangulat, de nincs további megkötés (azt esetleg vedd figyelembe, hogy a social media felületen és a weboldalon is jól mutasson a logó helyén)

✔️ Bárki nevezhet – a nevezés a kész logó határidőn belüli elküldésével válik érvényessé

ÍGY NÉZ KI A STANDOM LOGÓ 👇🏼

Beküldési határidő: 2022. november 28. (hétfő este 20h)

A kész pályalogókat az admin [kukac] standom.hu e-mail címre várjuk.

A beérkezett logókból hármat a STANDOM zsűri választ majd ki, amit aztán kiteszünk a Facebook és Instagram oldalainkra és ott megszavaztatjuk a közönséggel a végső nyertest!

A GYŐZTES KIHIRDETÉSE: 2022. DECEMBER 1. 

Ha Te nyersz, ezekkel a szuper jutalmakkal támogatjuk a vállalkozásod:

❄️ Elkészítjük komplett profi virtuális standod a weboldalon, aminek segítségével új ügyfelekre tehetsz szert. (Ennek egyébként 50.000 Ft + ÁFA az értéke)*

❄️ A nyertes logó kikerül közösségi média felületeinkre a neveddel, ha van, cégneveddel, elérhetőségeiddel együtt – szintén új megbízásokat hozhat és emellett egész decemberben a Te logód díszíti majd a STANDOM logó helyét!

❄️ Az elkészült standodról külön posztolunk és ezt 10.000 Ft értékű hirdetési költséggel is megtámogatjuk januárban.

Ugye tetszik az ajánlatunk? ☃️

NOS, AKKOR NINCS IS MÁS HÁTRA, MINT HOGY ELŐRE!

HAJRÁ, PROFI LOGÓ KÉSZÍTŐK! JÖJJENEK A REMEKMŰVEK!

* Ha már standár vagy és a Te logód lesz a befutó, akkor egy 1 órás konzultációt nyerhetsz Anitával, a STANDOM alapítójával, ahol bármilyen marketinges kérdésed felteheted, elakadásod megvitathatod vele vagy akár a már meglévő standod is kielemezhetitek. Szóval játssz Te is! 😉

TUDTAD?

Ezt a kihívást tavaly 🎃 Halloweenkor 🎃 már megtartottuk (itt olvashatsz róla>>> ,  nézd meg az akkor beérkezett pályaműveket és a nyertes logót).

2021 ősszel 30+ logó érkezett vissza! Szerinted ezt a számot idén túlszárnyaljuk? Legyen az egyik logó a Tiéd! 😉