HOGY MIÉRT IRATKOZZ FEL A STANDOM HÍRLEVÉLRE?

Ha még nem vagy standár, akkor AZÉRT!

NEM VAGY MÉG STANDÁR?

Körülötted már lassan minden vállalkozó standár?

Egyre többektől hallod, hogy őket is a virtuális standjukon keresztül találta meg egy-egy új érdeklődő?

Hónapok óta követed a Facebook vagy Instagram oldalunkat, de Te még mindig csak kacérkodsz vele, hogy Te is készíts egy virtuális standot a vállalkozásodnak, hogy azon is bemutasd az ajánlataid potenciális vásárlóidnak/ügyfeleidnek, akiket mi terelünk az oldalra?

Figyelj csak, ez tök oké! Nem mindenki vág bele azonnal dolgokba! Éppen ezért megnyitjuk a lehetőséget, hogy hírlevél-feliratkozóként kicsit jobban bepillanthass a STANDOM világába.

Ha már standár vagy, akkor AZÉRT!

MÁR STANDÁR VAGY?

Hozz ki a regisztrációdból és a standodból még többet! Legyél azon jól informált vállalkozók között, akik elsőként csaphatnak le az újdonságainkra, fejleszd a vállalkozásod, a marketingtudásod a hírlevelekben található hasznos anyagokkal, tudj meg többet a háttérben folyó eseményekről és legyél Te is azok között, akikkel együtt nő a STANDOM!

TUDTAD?

Ha már standár vagy és legalább egy felvett ajánlatod is van a standodon, a Standár Klub-ba is kérheted a felvételed, ami kizárólag a standárok számára létrehozott zárt FB-csoport. Kapcsolódj, ismerkedj, szükség esetén kérj tanácsot a tagoktól direktben – hozd ki a lehető legtöbbet ebből az oldalból!

CSAK MOST - VISSZAVONÁSIG

Most minden feliratkozó hozzáférést kap a 2023 nyarán futó STANDÁR A STRANDON program eredményeinek összefoglalójához!

Akár standár vagy már, akár még csak tervezed, hírlevél-feliratkozóként less bele a nyári standár-támogató marketing aktivitásunk részleteibe, eredményeibe és győződj meg róla: Te is csak nyerhetsz azzal, ha mielőbb aktív standárrá válsz.

IRATKOZZ FEL A STANDOM HÍRLEVÉLRE, olvasgass rólunk / tőlünk és ha még nem vagy standár, majd regisztrálsz, ha úgy érzed, eljött a Te időd is! 🙂