KARÁCSONYI KAMPÁNY BANNER

Kezdő vállalkozóként sok évvel ezelőtt az első lépés számomra az volt, hogy készíttessek magamnak egy logót. Hatalmasabbat nem is tévedhettem volna a feladatok fontossági sorrendjét illetően!

Ma már persze tudom, hogy hiába nagyon fontos egy vállalkozás vizuális megjelenése, mégsem ezzel kell kezdeni egy vállalkozást. Ráadásul, ha egy-két, akár három év vállalkozói aktivitás után sincs még logód, vagyis a vállalkozásod beazonosítására, megkülönböztetésére szolgáló egyedi, jól felismerhető jeled – nos, az még simán lehet, hogy teljesen oké.  

Ha még nincs logód és nem is vagy teljesen biztos benne, hogy kell-e Neked egyáltalán, olvasd el erről szóló blogcikkünket ‘Ekkor jön el a logó ideje’ címmel! Hasznos lehet.

Viszont ha tisztában vagy vele, hogy miért is lenne jó egy logó és nagyon is érzed, hogy itt az ideje terveztetni egyet, de valamiért Neked még nincs, akkor a STANDOM segítségével most itt a lehetőség, hogy végre LEGYEN! Kérj logót karácsonyra!

A STANDOM egy új termék- és szolgáltatáskereső oldal, ahol már több, mint 900 egyéni- vagy kisvállalkozó regisztrálta virtuális standját. 

Őket hívjuk az oldalon Standároknak, a standjukon bemutatott termékeiket vagy szolgáltatásaikat pedig Ajánlatoknak, amiket a 12 kategória valamelyikébe rendeztek.

A STANDOM célja, hogy az oldal segítségével a hazai vállalkozók még több ügyfelet, vevőt szerezhessenek, illetve növelhessék online jelenlétüket, ezért az oldal használata 3 Ajánlat felvételéig ingyenes.

ÍGY NÉZ KI EGY STAND AZ OLDALON

Hogy jobban el tudd képzelni, miről is van szó, íme egy szemléltető arról, mennyi mindent meg tudsz jelentetni a virtuális standodon vállalkozásod népszerűsítése, termékeid forgalmának növelése és ügyfélköröd bővítése vagy akár csak online jelenléted fokozása érdekében. 

Virtuális stand

A Te vállalkozásod is készen áll, hogy bemutasd ajánlataid, de visszatart, hogy nincs még logód?

Akkor mindenképp olvass tovább!

ÍME A MI KARÁCSONYI AJÁNDÉKUNK

Karácsony 🎄 közeledtével szeretnénk a Standárjainknak kedveskedni, ezért hát összefogtunk egy csapat grafikussal és,

ha Neked nincs még logód, készítünk Neked egyet!

Jól hangzik?

NÉZZÜK MIT KELL TENNED, HOGY A TE LOGÓD IS MI KÉSZÍTSÜK EL

Ahhoz, hogy Te is benne legyél a 10 szerencsés Standár között, akiknek elkészítjük vállalkozása logóját, a következőt kell tenned:

  • ha még nem tetted, hozd létre saját standod a STANDOM-on és azon vegyél fel legalább 1 Ajánlatot (ha erre nincs időd / energiád / tudásod, kattints ide segítségért)
  • kövess be minket Facebook és/vagy Instagram oldalunkon
  • írj nekünk egy néhány soros emailt: miért gondolod, hogy Te érdemled meg a legjobban ezt az ajándékot (rövid bemutatkozás, vállalkozásod tevékenysége, mivel foglalkozol, mióta, milyen logót képzelsz magadnak (ha van konkrét elképzelésed, ki vele), és végül már kész standod linkjét se felejtsd el csatolni nekünk!

Van már logód, de nagyon szeretnéd lecserélni? Te is bátran jelentkezz!

A 10 szerencsés Standárt a STANDOM csapata fogja kiválasztani a beérkezett jelentkezések alapján, adj hát bele mindent!

JELENTKEZÉSED küldd el az admin [kukac] standom.hu címre

2021. november 24. és december 10. között

Szóval, Te is szeretnéd, hogy MEGAJÁNDÉKOZZUNK 🎁 karácsonyra egy logóval?