ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…
Standár a strandon - nyártámogató STANDOM aktivitás

A nyár a Te vállalkozásodban is eléggé holtszezon?

Közösségi média felületeiden alig van aktivitás, mégsem mered megengedni magadnak, hogy ne legyél jelen?

Miközben mindenki a tengerparton süttette a hasát, Te tavaly is rendületlenül gyártottad a tartalmakat, de ezt szívesen csinálnád idén másként

Szeretnéd kipróbálni a fizetett hirdetések erejét, de nem akarod égetni a pénzt azzal, hogy bizonytalan vagy a helyes beállításokat illetően?

Félsz tőle: ha nyáron kihagysz egy-két hetet, esetleg az egész nyarat és nem vagy jelen, akkor lemaradsz valamiről?

Épp ellenkezőleg? Nagyon is tolod a nyarat, szuper ajánlatod van a célközönséged számára és szívesen rásegítenél az eladásaidra?

Schmolcz Anita

Ha a fenti mondatok közül bármelyik mondattal tudsz azonosulni, akkor a STANDOM nyártámogató aktivitása Neked szól!

🔽 Olvass tovább! 🔽

Ha már standár vagy, vagyis rendelkezel virtuális standdal a STANDOM.hu felületén és azon van legalább egy bemutatott ajánlatod (terméked vagy szolgáltatásod), akkor tudod: az én célom alapítóként, hogy ezzel a felülettel minél több vállalkozónak egyszerre tudjam segíteni a munkáját, még konkrétabban: növelni az online jelenlétét.

Ha törik, ha szakad, ha fúj… és akkor is, ha süt a nap!

Ezúttal egy olyan lehetőséget hoztam, aminek köszönhetően

 • könnyedén növelheted a nyári online jelenléted
 • elősegítheted az időszaki bevételeid növelését
 • erősítheted a márkád ismertségét
 • nem kell aggódnod, ha néhány hétig szabira mész, hiszen a standodnak köszönhetően folyamatosan jelen leszel az online térben
 • biztos lehetsz benne, hogy az ajánlatodról szóló social médiában megjelenő hirdetések a lehető legoptimálisabban lesznek megjelenítve

Sikerült felcsigázni az érdeklődésed? Akkor nézzük a részleteket!

ISMERD MEG

A STANDOM

NYÁRTÁMOGATÓ

AKTIVITÁSÁT

HA STANDÁRKÉNT MÁR EGY KOMPLETT STANDDAL* RENDELKEZEL, AKKOR MOST LEHETŐSÉGED VAN JELENTKEZNI A STANDÁR A STRANDON PROGRAM-RA EGY KIEMELT AJÁNLATTAL.

*Amennyiben még nem vagy standár, június 14-ig (vagy a szabad helyek betöltéséig) van időd azzá válni és jelentkezni a programra

A program keretein belül, választott ajánlatod mi hirdetjük akár 2 hónapon keresztül,

 • célzottan a Te potenciális célcsoportodra fókuszálva és
 • érdeklődőidet a STANDOD kiemelt ajánlatára irányítva.

 

Célunk, hogy a virtuális standod ezzel az irányított hirdetéssel, a lehető legtöbb érdeklődőt hozza Neked, akár a legnagyobb nyári kánikulában is.

Te csak nyaralj, relaxálj, pihenj rá az őszi hajtásra, a nyarat pedig bízd ránk!

A Te nyarad épp a pörgésről szól? Akkor Neked pedig kifejezetten jól jöhet, ha a standod is támogatja az értékesítési törekvéseid! Nézd meg a részleteket!

A JELENTKEZÉS MENETE

01.

KOMPLETT STAND ÉS AJÁNLAT

Frissítsd a standod, győződj meg róla, hogy azon minden lehetséges beállítás a helyén van, a vizuális megjelenésed kifogástalan, az ajánlataid rendben vannak. Ha még nincs standod, regisztrálj egyet min. egy bemutatott ajánlattal.

02.

JELENTKEZÉSI ŰRLAP KITÖLTÉSE

Válassz ki egy ajánlatot a virtuális standodról, amit nevezel a programba, majd töltsd ki a jelentkezési űrlapot és várd meg a visszaigazolást, hogy engedélyezzük-e a részvételt vagy kérünk még standod további fejlesztésére

03.

HIRDETÉSKREATÍV KÉSZÍTÉS

Ha zöld utat kap az ajánlatod, akkor küldeni fogunk egy Canva linket, ahol a hirdetés-sablont kedvedre módosíthatod. Ezt kell majd nekünk visszaküldened legkésőbb június 20-ig. Segítünk, ne rémisszen meg a feladat!

ÍGY TÁMOGATJA A PROGRAM AZ AJÁNLATOD

 • Fizetett hirdetéseket indítunk a programban résztvevő ajánlatokra irányítva az érdeklődőket
 • Mi írjuk a hirdetési szövegeket a minél magasabb konverzió érdekében
 • A hirdetési kreatív sablonját Te magad szabhatod az ajánlatodra (szükség esetén segítünk)
 • Elvégezzük a különböző standár-ajánlatok csoportokba rendezését és hirdetési beállításait (carousel hirdetések)
 • A lehető legoptimálisabban állítjuk be az ajánlatod hirdetését annak érdekében, hogy az valóban eljusson a Te célcsoportodhoz – folyamatos tesztelésekkel, módosításokkal
 • Ajánlatod kiemeljük a MARKET-en az egész nyár folyamán* (július-augusztus hónapban)
 • Minimum 1x megjelenítjük ajánlatod a STANDOM hírlevelekben*
 • Opcionálisan a STANDOM közösségi média oldalain is megjelensz majd (post/story formájában)*

*csomagfüggő

Standok és Standárok program Canva-sablon

A JELENTKEZÉS FELTÉTELE: KVALIFIKÁCIÓ

kvalifikált stand

A standod és a programban résztvevő ajánlatod kvalifikációjára, azaz előzetes ellenőrzésére azért van szükség, mert azt szeretnénk, hogy az általad és általunk befektetett hirdetési összeg valóban a lehető legmagasabb konverziót hozza. 

Nem engedem, hogy félkész vagy igen csak módosításra szoruló ajánlatra pénzt pazarolj és én sem fogok. Standárként talán ismersz már annyira: nekem valóban fontos, hogy a lehető leghatékonyabb módon támogassalak Benneteket, ennek pedig alapja, hogy csak olyan hirdetésre költünk (Te és én), ami nagy valószínűséggel jól fog konvertálni. (értsd: a hirdetésnek köszönhetően valóban lesz látogatód a standodon és ha ott sikerül felkelteni az érdeklődését, akkor továbbkattint majd a Te felületeidre.) Ehhez viszont elengedhetetlen egy jó minőségű stand.

Ha még nem rendelkezel standdal, akkor legkésőbb június 14-ig van időd regisztrálni és kialakítani azt olyan minőségben, hogy részt vehess a programban. Ebben segítségedre lehet az ingyenesen letölthető Standár kalauz is, ami egy közel 30 oldalas kiadvány annak érdekében, hogy lépésről lépésre haladva be tudd állítani komplett virtuális standod a stand kezelőfelületén.

Június 14-én éjfélkor zárunk.

Az addig jelentkezett és kvalifikált standárokkal folytatjuk a közös munkát a nyár folyamán.

Te köztük leszel?

MIÉRT BÍZD RÁNK A NYÁRI HIRDETÉSEID (EGY RÉSZÉT)?

A STANDOM.hu felületét folyamatosan hirdetjük fizetett hirdetésekkel és ha a Te vállalkozásod már ott van, akkor azt is tudod, hogy ezt ingyenesen regisztráltad. Ez a továbbiakban is így marad, 3 felvett ajánlat bemutatása a standodon ezután sem jár számodra semmilyen anyagi kötelezettséggel, amennyiben azt Te állítottad be.

A STANDÁR A STRANDON PROGRAM során viszont úgy alakítjuk a hirdetéseket, hogy azok direktben a Te ajánlatodra vezessék az érdeklődőket, a hirdetésben pedig egyértelműen a Te terméked / szolgáltatásod szerepel majd saját linkkel, mérhető statisztikákkal.

Miért ne engedhetnéd meg magadnak a nyáron, hogy ne kelljen Neked foglalkoznod a hirdetésekkel vagy a folyamatos online jelenléttel? Dőlj hátra, s miközben Te a Balaton partján hűsölsz, a virtuális standodnak köszönhetően akkor is el fog jutni a vállalkozásod jó híre, az ajánlatod ismertetője a célcsoportodhoz.

Ha Te már hirdettél korábban, akkor tudod, hogy bizonyos célok elérése mennyire költséges, mennyi időt, energiát vesz igénybe. Folyamatos tesztelésre van szükség, elemzésekre és még több időre és türelemre, mire valóban eredményt hoznak a fizetett hirdetések.

A segítségünkkel most minden különösebb fejfájás nélkül átadhatod nekünk ezt a feladatot idén nyárra vagy épp kipróbálhatod, vajon mit hozhat Neked ez a marketing eszköz.

Figyelembe véve a jelenleg aktuális hirdetési költségeket és elérési potenciált, a programmal járó munka felelősségét és időigényét, a standárok számára várható előnyöket és még ennél is több tényezőt, a következő csomagajánlatokat kínáljuk standárjainknak:

Standár a strandon
Standár a strandon

A programban résztvevő standárok idén nyáron nyugodtan strandolhatnak majd, hiszen a STANDOM-nak köszönhetően akár 2 hónapon keresztül folyamatosan jelen lesznek az ajánlataik az online térben, anélkül, hogy állandóan tartalmakat kellene gyártaniuk és sok tízezer forintot kellene költeniük a fizetett hirdetésekre.

Természetesen, ha ezeket emellett csinálod, az csak előnyödre válik, de miért ne engedhetnél meg magadnak egy kis kikapcsolódást is mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül?

SEGÍTEK A KALKULÁCIÓBAN

Napi egy gombóc fagyi 🍦 árából biztosíthatod, hogy folyamatosan fusson egy hirdetés a Te kiemelt stand-ajánlatodra mutatva a lehető legoptimálisabb beállításokkal.

Viszont itt most ne arról döntsd, hogy megér-e Neked napi 500 Ft-ot elkölteni arra, hogy július-augusztusban folyamatosan jelen legyél az online térben.

Dönts arról, hogy szeretnél-e Te is azok közé a standárok közé tartozni, akik idén nyáron nyugodtan lógatják majd a lábukat a strandon vagy épp hűsölnek egy fa árnyékában a kedvenc könyvüket olvasva egy keddi kora délután, mert tudják, hogy vállalkozásuk online jelenléte épp a legjobb kezekben van?

Ha meghoztad ezt a döntést, akkor nincs más hátra, mint hogy kitöltsd a jelentkezési űrlapot és várd a további részleteket e-mailen!

A jelentkezési határidőt jegyezd fel: 2023. június 14.

A hónap második fele a logisztikáról fog szólni és a hirdetéskezelésről, hogy a lehető legoptimálisabb formában induljanak a hirdetések július 1-jén egészen augusztus 31-ig! A jelentkezők száma limitált, fenntartom rá a jogot, hogy egy bizonyos érdeklődő-szám után lezárjam a jelentkezést – erről időben fogok kommunikálni! Viszont, ha Téged érdekel a lehetőség, jelentkezz minél hamarabb és biztosítsd be a helyed!

Az érdeklődő standárokkal egytől egyig kapcsolatba lépek majd, már előre izgatottan várom a közös munkát!

Hozzuk ki együtt ebből a nyárból, ami benne van!

Szeretettel várom a Te jelentkezésed is!

ÉN MÉG NEM VAGYOK STANDÁR. MOST REGISZTRÁLOK.

Ha bevállalod magad, itt regisztráld a standod!
Ne feledd, ha bárhol elakadnál, természetesen segítünk, csak jelezned kell! Keress minket bátran!
Sok sikert!
 1. Regisztráció
 2. Tagságok
 3. Megerősítés
 4. Köszönjük!

Email*

Keresztnév

Vezetéknév

Stand Név - ékezetek nélkül (később átírhatod) *

https://www.standom.hu/stand/[a boltod]

Weboldal

Jelszó*

Jelszó megerősítése*

* Egyetért ezzel:  Általános Felhasználási Feltételek

GYAKRAN ISMÉTLŐDŐ KÉRDÉSEK

HA MOST CSAK EGY HÓNAPRA, JÚLIUSRA JELENTKEZEM, KÉSŐBB JELENTKEZHETEK AUGUSZTUSRA IS?

Természetesen igen, de a kedvezményes ár június 14-ig történt jelentkezésekre vonatkozik.

NEKEM NINCS RENDBEN A STANDOM, DE SZERETNÉK ÉLNI A LEHETŐSÉGGEL. TUDTOK SEGÍTENI RENDBETENNI?

A jelenleg futó kampány teendői miatt a kapacitásunk most véges, de persze van rá lehetőség, hogy egy Stand Auditot elvégezzünk a részedre. Ez alapján meg fogod tudni csinálni magadnak a stand-fejlesztést, de mi is adunk majd egy külön árajánlatot (és vállalható határidőt) arra, hogy a standod készültségi állapotának függvényében mennyiért tudjuk bevállalni, hogy határidőig elkészítsük neked a szükséges módosításokat. Keress minket, segítünk!

MI A GARANCIA RÁ, HOGY VEVŐIM IS LESZNEK A HIRDETÉSBŐL?

Erre nem tudunk garanciát vállalni, de abban biztos lehetsz, hogy alapos körültekintéssel végezzük el a kreatívok kivitelezését, a hirdetési szövegek megírását, a célcsoportod pontos targetálását, folyamatos teszteléseket végzünk és nem utolsó sorban CSAK akkor engedjük, hogy részt vegyél a programban, ha a standod is alkalmas rá. Vigyázunk a pénzedre és nekünk is az a célunk, hogy a befektetett összeg megtérüljön számodra valamilyen formában.

Ha további kérdéseitek vannak, tegyétek fel, szívesen válaszolunk!

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
Home