ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…
HALLOTTAD?

LÉTEZIK EGY WEBOLDAL, AHOL AZ EGYÉNI- ÉS KISVÁLLALKOZÓK INGYEN HIRDETHETIK MAGUKAT

HIHETETLEN? Pedig igaz! Ez a STANDOM.hu.

Az oldalnak ráadásul már TÖBBSZÁZ regisztrálója van, akik ahhoz, hogy ingyen felkerüljenek a felületre, mindössze annyit tettek, hogy a regisztráció során létrejött VIRTUÁLIS STANDJUKON BEMUTATTÁK magukat; és termékeiket vagy szolgáltatásaikat AJÁNLATOK formájában.

Ennyi. Slusszpasszkész. 

Ezzel pedig máris növelték online jelenlétüket, amivel még TÖBB ÜGYFELET / VEVŐT vonzhatnak be.

Hirdess ingyen vagy fizess érte

Az oldal regisztrálói, vagyis a standárok, tisztában vannak azzal, hogy

ma egy sikeres vállalkozás működtetéséhez elengedhetetlen a minél szélesebb körű online jelenlét

Éppen ezért törekszenek rá, hogy

 • rendszeresen ott legyenek a közösségi média oldalakonaktívak a Facebook és Instagram felületeken, akár TikTok-on, Youtube-on
 • van weboldaluk,
 • becsatlakoznak különböző Facebook-csoportokba, ahol a célközönségük is jelen van,
 • hírleveleznek, blogolnak, podcast-eket készítenek és még sorolhatnánk milyen széles tárháza van az online disztribúció növelésének. 

Mielőtt most bezárnád az oldalt, hagy mutassak néhány mondatot vállalkozók mindennapjairól, amik közül szinte biztos, hogy legalább egy a Te igazságod is lehet!

 • Történt már meg Veled valaha, hogy egy nap úgy érezted, átcsaptak a fejed fölött a hullámok? Mikor azt sem tudod hova kapj, annyi helyen kellene megmutatnod magad, de totál szét van csúszva a fókuszod…
 • Érezted mostanában, hogy nyomott a hírlevélírás szükségének gondolata, de nem jött az ihlet? Hogy 3 napja nem hogy egy sima posztot (oh, ki beszél itt egyáltalán Reel videóról?), de még egy árva storyt sem tettél ki az Instagramra és emiatt frusztráltság keletkezett Benned?
 • Mondd csak, előfordulhat, hogy a Te géped valamelyik mappájában is csücsül egy hirdetéskezelő kurzus, amibe még bele sem kezdtél, pedig tudod – vagy legalábbis sejted, – hogy a fizetős Facebook hirdetésekkel komolyabb eredményeket is elérhetnél?
 • Talán Neked is ismerős a szituáció, mikor kismillió FB csoportban, sőt (!), fizetős közösségekben is tag vagy, de jelentősebb bevételt még egyiknek köszönhetően sem könyveltél el
 • És végül szerintem a legfrusztrálóbb, amikor úgy görgeted a social media feed-ed, hogy már-már gyomorgörcsöd van attól, ahogy a többiek menőbbnél menőbb tartalmakkal vannak JELEN, miközben Te totál eltűnve érzed magad… 
Schmolcz Anita

Szia, Anita vagyok,

s bár vállalkozói stressz-szintcsökkentő varázsitalom sajnos nincs, van viszont számodra egy tuti tippem, amivel garantáltan láthatóbb leszel az online térben.

Ezt szeretném Neked bemutatni: ismerd meg a STANDOM.hu-t!

Ennek a webportálnak én vagyok az alapítója és amiért már most bemutatkozom Neked, az az, hogy az oldalon bármelyik linkre kattintva és a folyamaton végighaladva, először velem fogsz találkozni.

Szóval így már ismerősök leszünk, hello… 

MI EZ A STANDOM?

Technikailag a STANDOM egy termék- és szolgáltatáskereső webportál.

Egy rövid regisztráció során létrehozhatod rajta a virtuális standod, amin aztán bemutathatod a vállalkozásod és néhány terméked / szolgáltatásod, amolyan ízelítőül a látogatóknak.

A fiókodban, vagyis a standod kezelőfelületén, olyan dolgokat tudsz majd beállítani, ami mind azt a célt szolgálja, hogy a látogatóid érdeklődését felkeltse és rábírja, hogy a standodon lévő elérhetőségeid valamelyikével továbbkattintson a Te saját felületeidre.

Innentől pedig már csak rajtad áll, hogy történik-e vásárlás / megbízás. 

Röviden: mi hozzuk az érdeklődőket, akiket a standod segítségével továbbirányítunk hozzád!

NÉZZÜK A REGISZTRÁCIÓ EGYÉRTELMŰ ELŐNYEIT:

MÉG EGY HELY AZ ONLINE TÉRBEN, AHOL JELEN VAGY – ha sikerül egy látványos, vizuálisan tetszetős standot összeraknod, a szövegeid jól megírnod, az ajánlataid jól bemutatnod, akkor az online disztribúció-növelés mellett a márkaépítésben is sokat fog segíteni ez a felület

SEO, LINKÉPÍTÉS – mivel ezen a felületen több közösségi média oldal linkjét, weboldalad, landing oldalaid linkjét is elhelyezheted, a keresőmotorok imádni fognak, akár már a Google is hozhat első oldalon

MI INTÉZZÜK AZ OLDAL ISMERTSÉGÉNEK NÖVELÉSÉT – a mi célunk, hogy az oldal (és ezáltal a standárjaink vállalkozásai) minél ismertebb legyen és ezért nem félünk minden energiánkat, időnként, pénzünket bevetni. Bár az ismertség-növelésben a standárok is hatalmas segítségünkre tudnak lenni, ez nem elvárás

DÍJMENTES REGISZTRÁCIÓ – ez valóban így van. Az oldalon bárki standárrá válhat és virtuális standján akár 3 Ajánlatot is felvehet (vagyis akár három terméket és/vagy szolgáltatást is bemutathat) ingyenesen

STANDÁR KLUB – a standárok részére létrehozott zárt FB-közösségben rengeteg lehetőség rejlik. Az egyik a kapcsolódás hozzád hasonló céltudatos vállalkozókkal, a másik a saját vállalkozásod még ismertebbé tétele / együttműködések kialakítása, a harmadik pedig az az időnként megosztott marketinges tartalom, amit a közel 20 éves tapasztalatom alapján fontosnak tartok megosztani a standárokkal és ami alapján a STANDOM-ot is építem. 

EGYSZERI FELADAT – szándékosan ezt hagytam a végére. A standod mindig lehet módosítani, váltogathatod az ajánlatokat, módosítgathatod rajta a képeket, szövegeket, árakat, stb., viszont azt is megteheted, hogy egyszer rászánsz egy hosszabb időt, aztán akár hónapokig rá sem nézel. A forgalmat így is hozni fogja, mert ezt mi hozzuk rá. Persze, ha aktív standár vagy, annak még több előnye van, de erről már csak a Standár Klubban beszélhetek… 😉

STANDOM LOGÓ

Egy céltudatos vállalkozó mindent megtesz azért, hogy a potenciális érdeklődői rátaláljanak, s bár egyértelműen ők az én célcsoportom, ugyanakkor az utóbbi időben egyre többször merült fel a standárok részéről az igény, hogy segítsünk nekik összeállítani a standjukat.

Értik és üdvözlik az oldal lényegét és létezését, az előnyeit látva nagyon szeretnének rá felkerülni, viszont nem akarnak vagy tudnak erre időt, energiát szánni a napi teendők mellett.

Abszolút JOGOS FELVETÉS! ☝🏼

Ezt az igényt figyelembe véve elkezdtünk hát ötletelni, fejleszteni és ha a fentiekben valahol magadra ismertél, íme a MI AJÁNLATUNK NEKED:

MIÉRT BÍZD RÁNK STANDOD ELKÉSZÍTÉSÉT?

... MERT TE IS TUDOD,
HOGY AZ IDŐ PÉNZ

Gondolj bele! Azt az időt, amit a beállításokkal töltenél, biztos hatékonyabban és gazdaságosabban is be tudod fektetni a vállalkozásodba.

... MERT NEM ÉRTESZ
EZEKHEZ A ``MODERNEKHEZ``

Neked nem is kell! Csináld azt, amihez igazán értesz! Foglalkozz a vállalkozásoddal, annak online megjelenítését a STANDOM-on pedig bízd ránk!

... MERT TUTI MARKETING-
SZÖVEGET AKARSZ

Értünk hozzá hogyan kell jó szövegeket írni, ami meggyőzi az érdeklődőt, hogy felkeressen. Persze, ha már van jó szöveged, nem fogunk belenyúlni, de átnézzük.

Nem utolsó sorban pedig talán azért érdemes ránk bíznod ezt a feladatot, mert mi szerkesztjük az oldalt, így értünk hozzá, ismerjük a benne rejlő lehetőségeket, amiből Te is profitálhatsz! 😉

ÍGY DOLGOZUNK...

01.

STANDKÉSZÍTTETÉSI
IGÉNYED ELKÜLDÉSE

A „Készítsétek el a Standom” linkek egy kérdőívhez vezetnek, ezt töltsd ki és küldd el az igényed, de akár emailt is írhatsz nekünk és felvesszük Veled a kapcsolatot.
admin [kukac] standom.hu

02.

ELKÉSZÍTJÜK A STANDOD

Adatbegyűjtés és egyeztetés után nekilátunk a munkának.  Minél több az adat, annál profibb standod lesz, ossz meg velünk minden hasznos információt! Előreláthatólag 1-2 héten belül küldjük is a kész standod linkjét.

03.

STANDÁTVÉTEL. FIZETÉS.

Természetesen előfordulhat, hogy változtatni szeretnél. Egyszeri alkalommal fogsz tudni módosítani. Ha ezután átveszed a Standod, küldjük a számlát és jöhetnek is a vevők/ügyfelek.

SZUPERSTAND GARANCIA

Ha megbízol minket, hogy készítsük el profi STANDOD, de valamiért elégedetlen vagy az eredménnyel, egyszerűen csak mondd meg nekünk átadástól számított 7 napon belül! A standod levesszük az oldalról, megköszönjük, hogy legalább megpróbálhattuk és jó szívvel elbúcsúzunk, ráadásul fizetned sem kell semmit.

Szóval, megpróbálhatjuk?

NÉHÁNY STAND, AMIKET MI KÉSZÍTETTÜNK

NÉZZÜK VÉGRE AZ ANYAGIAKAT

Gondolom ezek után már szinte csak ez érdekel: megéri Neked kifizetni a standkészíttetés díját vagy inkább megcsinálod magadnak?!

Ha velünk készítteted el a virtuális standod, biztos lehetsz benne, hogy komplett, profi stand szolgálja majd a vállalkozásod ismertebbé tételét a nap 24 órájában, a hét minden napján és az év 365 napján.

A vállalkozásod standja tökéletes képekkel, hibátlan, ügyfél-/vásárlóvonzó szövegekkel és rendesen beállított linkekkel lesz ellátva, amik a Te felületeidre terelik potenciális érdeklődőidet.

Az oldalon való jelenlét pedig az elkészítési díj kifizetése után egy fillérbe sem kerül Neked, az ismertebbé tételét mi intézzük, a felvett 3 ajánlatod díjmentesen szerepelhet az oldalon az átadást követő garantált 1 teljes évben.

A standkészítés magában foglalja azt az időt is, amit azzal töltünk, hogy alaposan tanulmányozzuk a már meglévő felületeid, a lehető legjobban megismerjük a vállalkozásod, hogy a businessedet leginkább támogató standot készíthessük el.

 

A standkészítési szolgáltatás díját így

49.900 Ft + ÁFA

összegben határoztuk meg.

Te még inkább tovább olvasol?!

Esetleg hezitálsz picit? Hidd el, én megértem! Nem mindenki tudja ripsz-ropsz kifizetni ezt az összeget, nem mindenkinek tart már ott a vállalkozása, hogy online disztribúció-növelésbe fektessen, bármennyire is ez az egyik kulcs. 

Hagy segítsek Neked egy gyors kalkulációval:

49.900 Ft osztva 12 hónappal, az annyi, mint 4.158 Ft / hó. 

 

LEGALÁBB ENNYIT AZÉRT KÖLTESZ MÁR MARKETINGRE EGY HÓNAPBAN?

Ha igen, akkor tudod: ez az összeg semmiség, viszont ha nem… Nos, ez csupán töredéke annak, amennyit kellene ahhoz, hogy valóban izzanak már azok a rakéták, amik csak arra várnak, hogy kilőjék őket és a csillagos égig meg se álljanak.

Mondok még valamit, ezen gondolkodj el hosszabban: mi ennek a összegnek sokszorosát költjük arra havonta, hogy a Te vállalkozásod is ismertebb legyen. Nem felhánytorgatás, oh, nem! Ezzel csak azt szeretném szemléltetni, ha nekünk megéri belefektetni abba, hogy a Te vállalkozásod még ismertebb legyen az online térben, akkor Neked ez miért kérdés?

EZ EGY ÖTVENES, OKÉ, DE AMÚGY MIÉRT KELL EZÉRT FIZETNI?

NEM KELL!

Ha kicsit is konyítasz az online felületekhez, akkor nem okozhat gondot magad regisztrálnod a standodat és azon bemutatnod termékeid vagy szolgáltatásaid. Állj neki és csináld meg magad, mondom: INGYEN!

A standod komplett megszerkesztéséért és beállításáért kiszámlázott összeget kis hozzáértéssel és időráfordítással simán megspórolhatod magadnak!

A LÉNYEG, HOGY LEGYÉL JELEN!

ITT IS ÉS MINDEN OLYAN FELÜLETEN, AMI NEKED VALÓ!

Szóval nem kell ezért fizetned, ha nem akarsz, viszont vannak azok a tudatos vállalkozók, akik értik az online marketing erejét, ők már tudják, hogy a STANDOM nekik való, viszont nem akarnak ezzel időt pazarolni, semmi kedvük azzal babrálni, hogyan is kattintgathatják össze a lehető legjobban az oldalt, esetleg nem értenek hozzá vagy szeretnék, ha valóban profi kinézete lenne a standjuknak.

NOS, EZ AZ AJÁNLATUNK NEKIK SZÓL!

Fizetni pedig azért kell érte, mert ilyen a business. Ahhoz, hogy profi megjelenéssel hirdesd magad egy termék- / szolgáltatáskereső webportálon – ráadásul ingyen! -, ez az összeg, valljuk be, igen jutányos. Viszont ha Te hajlandó vagy ezért a megjelenésért fizetni, akkor mi nagy örömmel megcsináljuk ezt Neked ezért a baráti összegért!

LÁSSUK MÉG EGYSZER, MIT IS KAPSZ ALIG 5 DB TÍZEZRESÉRT

 • Saját email címeddel regisztráljuk virtuális standod a STANDOM.hu-n, így ehhez a jövőben bármikor képes leszel hozzáférni, azon módosítani.
 • A virtuális standod komplett beállítását elkészítjük. Ide tartozik a megadni kívánt személyes adatok felvétele, az általad küldött háttérkép-, logó elhelyezése, standneved megadása, standod térképre helyezése, megfelelő hivatkozások beállítása (weboldal, közösségi média linkek (pl. Facebook, Instagram), fizetési- és szállítási feltételek megadása és a felvett ajánlatokhoz tartozó kulcsszavak beállítása is stb.
  A beállítási lehetőségek nagyban függnek az általad szolgáltatott adatoktól.
 • Feltöltjük a tartalmakat az általad kínált maximum 3 Ajánlathoz (termék / szolgáltatás). Ide tartoznak az Ajánlatod elnevezésének pontos megfogalmazásától kezdve a képfeltöltések, a rövid- és hosszú leírások pontos megjelenítése és minden olyan információ megadása, amivel azt a célt szolgáljuk, hogy az Ajánlatod elég vonzó legyen az érdeklődők számára.
  A szövegeket meg is fogalmazzuk, ha igényled vagy úgy ítéljük meg, hogy egy kis módosítással ütősebb lenne a Standod.

KORLÁTOZOTT AJÁNLAT

A kapacitásunk véges és szeretjük betartani az ígéretünket, így havonta egyelőre max. 10 STAND ELKÉSZÍTÉSÉT vállaljuk be. Ahhoz, hogy az oldal fejlesztésére is elég időnk legyen, húznunk kellett egy határt. Ha adott hónapban a helyek már elkeltek, automatikusan várólistára kerülsz a következő hónapra.

Ez így jó Neked? Ha nem annyira, mert Te is szeretsz haladni a dolgokkal, akkor jelentkezz már ma! Miért ne lehetnél jelen már jövő héttől egy új vevő- / ügyfélszerző platformon?

(Pszt! Szerintem siess és csapj le a tízből egy helyre még ebben a hónapban! Én szóltam!)

A STANDOM-on való regisztráció bármely hazai piacra dolgozó vállalkozó számára nyitott, viszont a standkészíttetést és az ezzel járó költség bevállalását nem ajánljuk mindenkinek.

Miért nem? Nos, ennek több oka is lehet. Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján készítettünk egy listát, tanulmányozd alaposan, Te melyik kategóriába tartozol!

Stand-készíttetési szolgáltatás
Stand-készíttetési szolgáltatás

Ha számodra nem ajánljuk a standkészíttetési szolgáltatást, akkor az két dolgot jelenthet:

1/ Te még nem állsz készen, hogy komplett virtuális standot készíthessünk Neked, nem tudnád kihasználni annak minden előnyét. Légy türelmes, fejleszd a vállalkozásod és néhány hónap múlva gyere újra vissza! Mi itt leszünk.

2/ A másik ok, mikor Te is tudod, hogy hiányosságaid vannak, ennek ellenére bízol benne, hogy a STANDOM segítésével további lendületet kapsz a fejlesztésekhez, ezért ragaszkodsz a regisztrációhoz.

Jól teszed, ebben az esetben készítsd el magadnak a standod! Ehhez segítségül elkészítettük a Standár Kalauzt, egy közel 30-oldalas útmutatót, amit a linkre kattintva akár azonnal le is tölthetsz!

Készítsd el a standod akár egyetlen felvett Ajánlattal, legyél jelen itt is, akár már holnaptól, mi segítünk majd, hogy itt is Rád találhassanak a potenciális érdeklődőid. A standkészíttetésen megspórolt pénzt pedig fektesd be a vállalkozás-fejlesztésbe vagy marketingtudásba és ne felejts el a Standár Klub-ba is csatlakozni! 

Ha elkészítetted a standod, de bizonytalan vagy, véleményeztesd velünk a Stand audit csomag keretén belül, ezzel jelentős költséget takarítasz meg a standkészíttetéshez képest, viszont átfogó képet adunk arról, hogy mit is fejleszthetnél még a virtuális standodon!

STANDÁR KALAUZ

A MI AJÁNDÉKUNK NEKED

STANDOM Heti Tervező

Már eldöntötted, hogy valamilyen formában regisztrálni fogsz, de még kíváncsi vagy miről írok itt lejjebb?

Nos, ha úgy döntenél, hogy a standkészítést kiadod nekünk, akkor most megajándékozunk egy 52-lapos STANDOM Heti Tervezővel 6.990 Ft értékben (+postaköltség), amit a standod elkészülte után postázunk számodra. 

Én már 2. éve használom ezt a tervezőt, hidd el, Neked is hasznos lesz a a napi feladatok rendszerezéséhez! Ráadásul a már meglévő standárok körében is igen népszerű, szerezz be magadnak Te is egyet azzal, hogy velünk készítteted el a virtuális standod!

És itt a vége! Tovább már nem győzködlek.

Ha számodra is fontos, hogy minél több helyen jelen legyen a vállalkozásod, a márkád, az ajánlataid az online térben és akár a standárok részére létrehozott zárt Facebook-csoporton, a Standár Klubon keresztül egy céltudatos vállalkozói közösséghez való tartozás is előnyt jelentene számodra, akkor itt a helyed! 

SZÓVAL...

Tényleg itt az oldal vége! Bízom benne, hogy mostanra már tényleg csak ez az egy kérdés maradt hátra: Te hirdetsz ingyen vagy fizetsz érte?

Trükkös kérdés, de ha már idáig eljutottál az olvasásban, hagy magyarázzam el még egyszer, amire talán már magad is rájöttél: egyáltalán nem fizetsz a hirdetésért!

A STANDOM-on a regisztráció és 3 Ajánlat felvétele teljesen ingyenes. Az, hogy az ott létrehozott standod hogy néz ki tartalmilag és formailag, azért fizetHETsz.

Itt inkább az a kérdés, hogy kihagyod-e az ingyen megjelenést vagy élsz vele?

Szóval? 😉

REGISZTRÁCIÓ

Ha bevállalod magad, itt regisztráld a standod!
Ne feledd, ha bárhol elakadnál, természetesen segítünk, csak jelezned kell! Keress minket bátran!
Sok sikert!
 1. Regisztráció
 2. Tagságok
 3. Megerősítés
 4. Köszönjük!

Email*

Keresztnév

Vezetéknév

Stand Név - ékezetek nélkül (később átírhatod) *

https://www.standom.hu/stand/[a boltod]

Weboldal

Jelszó*

Jelszó megerősítése*

* Egyetért ezzel:  Általános Felhasználási Feltételek

GYAKRAN ISMÉTLŐDŐ KÉRDÉSEK

ÉN MÁR LÉTREHOZTAM A VIRTUÁLIS STANDOM, DE AZ AJÁNLATOK FELVÉTELÉNÉL ELAKADTAM. TUDTOK SEGÍTENI?

Persze. Bízd ránk, hogy átnézzük, mit csináltál eddig és komplett standot alakítsunk ki Neked. Ehhez töltsd ki a Adatbegyűjtő kérdőívet a már említett linkre kattintva amilyen részletesen csak lehet! Ha már van kész standod, akkor azt az e-mail címedből már látni fogjuk, de ha megírod nekünk ezt az infót (pl. a bemutatkozásnál), az még jobb!

NEKEM NINCS LOGÓM, AZ BAJ?

Egyáltalán nem! Akkor az alapértelmezett Standom logót fogják látni az érdeklődők, vagy egy fotót Rólad – ahogy szeretnéd, egyeztetni fogjuk Veled, hogy mit állítsunk be.

MI A GARANCIA RÁ, HOGY VEVŐIM IS LESZNEK AZ OLDALRÓL?

Erre nem tudunk garanciát vállalni, viszont lehetőséget adsz rá magadnak, hogy itt is találkozhassanak Veled és a termékeiddel. Ugye a Facebookon is azért vagy fent és mutatod be időnként (vagy rendszeresen) a termékeid, hogy ha valakinek tetszik, kapcsolatba léphessen Veled? Az Instagram is jó erre és egy saját weboldal is.

A STANDOM szintén egy bemutakozási (és egyben termék- és szolgáltatáskereső) platform, ahol növelheted az online jelenléted. Minél több helyen vagy látható, annál nagyobb az esélyed az eladásra.

Azt egyértelműen megígérhetjük, hogy mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldal sikeres legyen – ezáltal pedig a rajta szereplő Standároknak is nagyobb ismertséget hozzon.

Ha további kérdéseitek vannak, tegyétek fel, szívesen válaszolunk!

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
Home