Szia,

üdv Magyarország legújabb webportálján, amit azoknak hoztunk létre, akik keresnek vagy kínálnak, vesznek vagy eladnak, szolgáltatást nyújtanak vagy épp igénybe vesznek, vagyis NEKED és potenciális érdeklődőidnek, vevőidnek! Ahhoz, hogy teljes gőzzel működhessünk, szükségünk van Rád, ha kínálsz, eladsz, szolgáltatsz, Neked pedig valószínűleg ránk, de olvass csak tovább!

Te értesz valamihez?

Ha itt vagy, biztosak vagyunk benne, hogy IGEN. Tuti van valami,amit jól csinálsz, amihez tehetséged van, amit elő tudsz állítani, amit áruba tudsz bocsátani, amiért pénzt tudsz/tudnál kérni, mert értékes (lehet) mások számára. Így van?

Akkor

van egy jó hírünk: a legjobb helyen jársz! Sőt, itt a Te időd! Ha már működteted a tevékenységed egy ideje, de sosem árt egy kis extra tuning, akkor azért, ha még Akkor csak gondolkodsz a következő nagy dobásodon, akkor azért! De semmiképp

 

Ne várj tovább

A történelem folyamán a “furcsa világot élünk” kifejezés sosem volt még ennél találóbb! Bizonyára Te is látod: a jelenlegi helyzetben nincs idő tovább várakozni, sajnálkozni, lődörögni! Minimális az esélye annak, hogy az ölünkbe hullik egy váratlan lottónyeremény (de legalábbis erre várni manapság talán nem a legjobb ötlet) és a sült galamb sem fog senki szájába belerepülni (na, erre már akár mérget is vennénk), úgyhogy arra bíztatunk, hogy

Durrantsd be a rakétákat,

és lépj a gázra! Adj egy nagy löketet az álmaidnak!

Nem értesz a marketinghez, fogalmad sincs hogyan reklámozd magad, portékád, a szolgáltatásod, ráadásul azt sem tudod kit érdekelhetne? No problem! Ezzel majd mi foglalkozunk és biztosítjuk a felületet a megjelenésre. Te csak higgy benne, hogy Neked is sikerülhet és higgy bennünk, mert

Oltári lesz!

Segítünk, hogy az legyen! Támogatunk, hogy azt csinálhasd, amit szeretsz, abból teremtsd meg jóléted, amihez igazán értesz vagy abból egészítsd ki havi jövedelmed, amit a webportálnak köszönhetően sikerül eladnod, eljuttatnod a vevőidnek! Ez a mi célunk! A Te feladatod most csak annyi, hogy

Mutatkozz be még ma!

Hozd létre a saját Standodat a 12 kategória egyikében, írj bemutatkozást, tölts fel képeket (bátrabbak akár videót is), add meg bármilyen elérhetőséged a potenciális vevőidnek és máris tettél még egy lépést afelé, hogy még többen megismerjenek!

Ha elég gyors vagy és sikerül az első 1.000 regisztráló között lenned, akkor a portált 2021. szeptember 30-ig teljesen ingyen használhatod! Jól hangzik? Akkor csinálj magadnak azonnal egy Standár fiókot, hogy pillanatok alatt megismerhessék az emberek, mire is vagy képes!

MARKET

A market az a hely, ahol 12 különböző terület Standárjai izgatottan várják termékeikkel, szolgáltatásaikkal és tudásukkal kedves vásárlóikat, ügyfeleiket, azaz Téged standalgó Barátunk!

SZOLGÁLTATÁS (88)

SZÉPSÉG & EGÉSZSÉG (35)

SZAKTUDÁS (61)

SPORT (9)

OTTHON & KERT (13)

OKTATÁS (42)

MESTEREK (2)

KULTÚRA & MŰVÉSZET (2)

KONYHA (7)

KÉZMŰVESSÉG (15)

ÉLMÉNY (34)

DIVAT (24)

Mi ez a standom?
Egy most - 2021 áprilisában - induló oldal, amihez keressük az első 1.000 regisztrálót, hogy mihamarabb mi is bedurranthassuk a rakétáinkat! Figyelj ránk, mert nem viccelünk! Velünk tartasz?

Online bemutatóterem

A standom.hu egy új platform a hazai online világban, amin keresztül felületet biztosítunk mindenkinek, aki szeretné bemutatni sajátkezűleg előállított termékeit, maga által nyújtott szolgáltatását vagy szaktudását - lakóhelye környékén vagy akár országosan, hogy azt az iránta érdeklődők vagy arra igényt tartók könnyedén megtalálják A standom.hu tehát az a hely az online térben, ahol összekötünk Téged Vele, hogy Ti jó alkut köthessetek!

Komfort

Nincs mit szépíteni: embert próbáló időket élhetsz, ha ma kis- és magánvállalkozást működtetsz. Egyik fő célunk a standom.hu-val, hogy a saját eszközeinkkel a lehető legjobban, leghatékonyabban, legtöbbet segítsünk Benneteket, hogy még több emberhez eljuthasson a jó híretek és ezáltal szélesebb körű ismertségre, bevételre tehessetek szert, amilyen gyorsan csak lehet. Ha ez segít bárkinek, hogy ebben a szorult helyzetben kicsit is, de komfortosabban érezze magát, a mi munkánk már megérte…

Közösség

Nem titkolt szándékunk az oldallal, hogy hosszútávon egyfajta közösséget is építsünk, ahol a Standárok vagyis az eladók és a Standalgók vagyis az oldal látogatói (és egyben potenciális vevők) könnyedén kapcsolódhatnak, kommunikálhatnak egymással egy új, felhasználóbarát felületen és a hozzá kapcsolódó közösségi média felületeken. Standolni jó! Legyél Te is a közösség tagja, bármelyik oldalon is állsz!

Online standok 12 kategóriában

Ha van bármilyen terméked, szolgáltatásod,

amit Te magad egyénileg vagy kisvállalkozásodon keresztül állítasz elő/kínálsz, esetleg olyan speciális szaktudásod,

ami másoknak értékes lehet, akkor itt a helyed.

Miért regisztráljak?

Hogyan tudsz regisztrálni az oldalra?

A regisztráció az oldalra, igen egyszerű: létrehozol egy fiókot -> bemutatod az ajánlatod az érdeklődőknek -> várod, hogy kapcsolatba lépjenek Veled. Ennyi. Kicsit részletesebben érdekel? Kövesd a 3 lépést!

A későbbi vevőid könnyebb tájékozódása érdekében 12 különböző kategóriát hoztunk létre.

Az első feladatod, hogy beazonosítsd:

a Te tudásod, terméked, szolgáltatásod melyik kategória alá tartozik

A fiókodat Stand-nak, Téged pedig Standárnak fogunk hívni az oldalon.

Ha azt szeretnéd, hogy az oldal látogatói (más néven a Standalgók) egy általad kitalált néven találjanak meg, akkor azt most találd ki!

Klikk a Regisztrálok gombra, ahol a lépéseket követve egyszerűen létrehozhatod a saját online Standodat!

Sok sikert!

Hírlevél

A későbbi vevőid könnyebb tájékozódása érdekében 12 különböző kategóriát hoztunk létre.

Az első feladatod, hogy beazonosítsd:

a Te tudásod, terméked, szolgáltatásod melyik kategória alá tartozik

Blog

Rendszeresen új, hasznos vagy épp szórakoztatótartalommal jelentkezünk aktuális blogbejegyzéseinkben, olvass minket Te is!

Kapcsolat

Kövess minket közösségi média felületeinken!

Sok sikert!

Irj nekünk:

info@standom.hu

FIGYELEM

Az első 1.000 regisztráló 2021. szeptember 30-ig teljesen ingyen használhatja az oldalt

Rólunk

Szerintünk itt nem mi vagyunk a lényeg, hanem Ti! Az oldal Standárjai és Standalgói! Hiszen mi értetek dolgozunk, a standom.hu-t Nektek hoztuk létre. Persze kíváncsi lehetsz, hogy mi lehet a színfalak mögött, ígérjük erről időnként számot is adunk majd, de ha addig is picit többet szeretnél megtudni rólunk, ITT olvashatsz pár érdekességet.