Mi történik, ha regisztrálok és mire jó ez nekem?

A regisztrációval lehetőséged lesz a STANDOM.hu webportálon egy virtuális standot, azon belül pedig ajánlatokat létrehozni magadnak. Itt, akár egy igazi standon, „kiállíthatod” a terméked, szolgáltatásod vagy szaktudásod, vagyis bármit kínálhatsz, amihez értesz, amit elő tudsz állítani és mások számára hasznos vagy kedves lehet. A fiókodban egyelőre 3 ajánlatot tudsz felvenni, ezeket a 12 különböző kategóriák egyikéhez kell sorolnod, hogy ezáltal is segítsd a későbbi érdeklődőket mielőbb Rád találni.

Ez azért jó neked, mert az oldalt mi működtetjük, mi hirdetjük (így a Te ajánlataidat is), ezáltal segítve azt, hogy Téged minél többen minél hamarabb megismerjenek. Ez egy lehetőség arra, hogy itt is találkozzanak Veled az ügyfelek, vásárlók. A minél nagyobb online disztribúció, azaz jelenlét pedig a siker egyik nagyon fontos kulcsa.

Ki regisztrálhat a STANDOM.hu-n?

Akire igaz, hogy saját maga egyénileg vagy kisvállalkozásán keresztül állít elő terméket vagy nyújt szolgáltatást, azt szeretettel várjuk a regisztrálók között. Ha tegyük fel van egy kertépítő kisvállalkozásod, ahol alkalmazol pl. 5 kertészt, a saját neved alatt nyugodtan regisztrálhatsz, de a céged nevében nem (vagyis látnunk kell a regisztráció során, hogy ki az a természetes személy, aki regisztrált). Természetesen a saját fiókod alatt megadhatod a céged elérhetőségét, a weboldalad, Facebook oldalad elérhetőségét, stb., sőt, a Standod neve is lehet a cégneved, de a STANDOM fiókod a Te neved alatt kell fusson. A célunk a kis cégek támogatása, ezért szűkítjük le a regisztrálók körét.

Ki az a Standár? Sosem hallottam ezt a szót.

Azért nem hallottad még, mert a Standár szót mi alkottuk meg. És a Standalgó szót is. Bizony, mi ilyen kreatívak vagyunk. 🙂 Előbbi minden olyan személy, akinek regisztrált fiókja van a STANDOM.hu-n. Ő az, akinek (termék vagy szolgáltatás) ajánlata van a Standalgóknak, vagyis az oldal látogatói számára. Utóbbiak a Standárok potenciális vevői, ügyfelei.

Nem láttam az oldalon sehol, mennyit kell fizetni! Tényleg ingyen van a regisztráció?

TÉNYLEG! Azért nem láttad sehol, mert az oldal elsődleges célja a segítő szándék. Ezt biztosan láttad, mert több helyen is említjük. 😉 És ezt szeretnénk, ha tényleg Te is komolyan vennéd, vagyis elhinnéd nekünk. Most a fő célunk, hogy mielőbb elérjük az első 1.000 regisztráló főt. A tervezett funkciókat szeretnénk mielőbb bevezetni, tökéletesíteni, ehhez szükségünk van visszajelzésekre, véleményekre – igen, kritikára is! Hogy is kérhetnénk pénzt egy „félkész” termékért? Az, hogy mi lesz később, mi lesz az ezer elérése után, még nincs letisztázva, de most mi sem erre koncentrálunk, úgyhogy emiatt Neked se fájjon a fejed! 

Mit takar az EZER STANDÁR csomag?

Az első ezer regisztráló a webportálon az EZER STANDÁR csomag kiválasztásával tud regisztrálni, azaz egy STANDÁR fiókot létrehozni, ahol lehetősége van 3 ajánlatot feltölteni és azokat bemutatni. A három ajánlat akár 3 különböző kategóriába is sorolható. Ez a csomag teljesen ingyenes az első 1.000 regisztrálónak, sőt, ez 3 ajánlat felvételéig mindig is ingyenes lesz. Más csomagunk egyelőre nincs is, így regisztrálj ide és használd az oldalt kedvedre és hasznodra!

Ha most regisztrálok, de meggondoltam magam és ki szeretnék lépni, megtehetem?

Természetesen igen! Semmi akadálya, bármikor kérheted a fiókod megszüntetését. A kapcsolatok fül alatt találsz egy linket, amire kattintva kérheted a virtuális standod törlését.

Honnan tudom eldönteni, hogy milyen kategória alá tartozik az ajánlatom?

A Standárok 12 különböző kategória alá tudják besorolni ajánlataikat (termék / szolgáltatás / szaktudás). Próbáld meg azt a kategóriát megjelölni az ajánlatod mellett, ami a leginkább illik rá. Ha például fodrász vagy, gondolhatnád, hogy a Szolgáltatás kategóriát jelölöd meg, ami helyes is lenne, de vedd észre, hogy van egy Szépség & Egészség kategóriánk is, ami még pontosabb – ráadásul egyszerre két kategóriát is választhatsz.  Fodrászként pl ezt a kettőt jelölnénk. Ha segítségre van szükséged a kategóriád eldöntéséhez, keress minket bármelyik elérhetőségünkön!

Ha angoltanár vagyok, elég egy terméket regisztrálnom? Mi más lehet még az ajánlatom, mint angol óra?

Ez a Te döntésed! A lényeg, hogy jelen vagy. De minél több Ajánlatot veszel fel a fiókod alá, annál nagyobb az esélye, hogy a tanulni vágyók rád találjanak. Egy tipp: ha tartasz magán- és kis csoportos órákat is, az például kapásból lehet két külön Ajánlat. Legyél kreatív!

További kérdésekkel keresd ügyfélszolgálatunkat az info[kukac]standom.hu-n, igyekszünk mielőbb válaszolni.