ADD ANYTHING HERE OR JUST REMOVE IT…
HALLOTTAD?

LÉTEZIK EGY WEBOLDAL, AHOL AZ EGYÉNI- ÉS KISVÁLLALKOZÓK INGYEN HIRDETHETIK MAGUKAT

HIHETETLEN? Pedig igaz! Ez a STANDOM.hu.

Az oldalnak ráadásul már TÖBBSZÁZ regisztrálója van, akik ahhoz, hogy ingyen felkerüljenek a felületre, mindössze annyit tettek, hogy a regisztráció során létrejött VIRTUÁLIS STANDJUKON BEMUTATTÁK magukat; és termékeiket vagy szolgáltatásaikat AJÁNLATOK formájában.

Ennyi. Slusszpasszkész. 

Ezzel pedig máris növelték online jelenlétüket, amivel még TÖBB ÜGYFELET / VEVŐT vonzhatnak be.

Hirdess ingyen vagy fizess érte

Az oldal regisztrálói, vagyis a standárok, tisztában vannak azzal, hogy

ma egy sikeres vállalkozás működtetéséhez elengedhetetlen a minél szélesebb körű online jelenlét

Éppen ezért törekszenek rá, hogy

 • ott legyenek a közösségi média oldalakon, aktívak a Facebook és Instagram felületeken, akár TikTok-on, Youtube-on
 • van weboldaluk,
 • becsatlakoznak különböző Facebook-csoportokba, ahol a célközönségük is jelen van,
 • hírleveleznek, blogolnak és még sorolhatnánk milyen széles tárháza van az online disztribúció növelésének – ők ezeket ismerik és a lehetőségeikhez mérten minél többet alkalmaznak is a hatékony ügyfél- / vevőszerzés érdekében.

Egy céltudatos vállalkozó mindent megtesz azért, hogy a potenciális érdeklődői rátaláljanak, s bár egyértelműen ők az én célcsoportom, ugyanakkor egyre többször merült fel a standárok részéről az igény, hogy segítsünk nekik összeállítani a standjukat.

Értik és üdvözlik az oldal lényegét és létezését, az előnyeit látva nagyon szeretnének rá felkerülni, viszont nem akarnak vagy tudnak erre időt, energiát szánni a napi teendők mellett.

Abszolút JOGOS FELVETÉS! ☝🏼

Ezt az igényt figyelembe véve elkezdtünk hát ötletelni, fejleszteni és ha a fentiekben valahol magadra ismertél, íme a MI AJÁNLATUNK NEKED:

MIÉRT BÍZD RÁNK STANDOD ELKÉSZÍTÉSÉT?

... MERT TE IS TUDOD,
HOGY AZ IDŐ PÉNZ

Gondolj bele! Azt az időt, amit a beállításokkal töltenél, biztos hatékonyabban és gazdaságosabban is be tudod fektetni a vállalkozásodba.

... MERT NEM ÉRTESZ
EZEKHEZ A ``MODERNEKHEZ``

Neked nem is kell! Csináld azt, amihez igazán értesz! Foglalkozz a vállalkozásoddal, annak online megjelenítését a STANDOM-on pedig bízd ránk!

... MERT TUTI MARKETING-
SZÖVEGET AKARSZ

Értünk hozzá hogyan kell jó szövegeket írni, ami meggyőzi az érdeklődőt, hogy felkeressen. Persze, ha már van jó szöveged, nem fogunk belenyúlni, de átnézzük.

Nem utolsó sorban pedig talán azért érdemes ránk bíznod ezt a feladatot, mert mi szerkesztjük az oldalt, így értünk hozzá, ismerjük a benne rejlő lehetőségeket, amiből Te is profitálhatsz! 😉

ÍGY DOLGOZUNK...

01.

STANDKÉSZÍTTETÉSI
IGÉNYED ELKÜLDÉSE

A „Készítsétek el a Standom” linkek egy kérdőívhez vezetnek, ezt töltsd ki és küldd el az igényed, de akár emailt is írhatsz nekünk és felvesszük Veled a kapcsolatot.
admin [kukac] standom.hu

02.

ELKÉSZÍTJÜK A STANDOD

Adatbegyűjtés és egyeztetés után nekilátunk a munkának.  Minél több az adat, annál profibb standod lesz, ossz meg velünk minden hasznos információt! Előreláthatólag 1-2 héten belül küldjük is a kész standod linkjét.

03.

STANDÁTVÉTEL. FIZETÉS.

Természetesen előfordulhat, hogy változtatni szeretnél. Egyszeri alkalommal fogsz tudni módosítani. Ha ezután átveszed a Standod, küldjük a számlát és jöhetnek is a vevők/ügyfelek.

SZUPERSTAND GARANCIA

Ha megbízol minket, hogy készítsük el profi STANDOD, de valamiért elégedetlen vagy az eredménnyel, egyszerűen csak mondd meg nekünk átadástól számított 7 napon belül! A standod levesszük az oldalról, megköszönjük, hogy legalább megpróbálhattuk és jó szívvel elbúcsúzunk, ráadásul fizetned sem kell semmit.

Szóval, megpróbálhatjuk?

NÉZZÜK A RÉSZLETEKET

Bízd ránk standod elkészítését és az alábbiakat kapod tőlünk:

PROFI, KOMPLETT VIRTUÁLIS STAND 3 AJÁNLATTAL – regisztráljuk a standod a rendszerben és az általad megjeleníttetni kívánt 3 szolgáltatásod / terméked minden elemét is felvesszük rá

KÉPSZERKESZTÉS, SZÖVEGRENDEZÉS – bár hozott anyagból dolgozunk, biztos lehetsz benne, hogy a képek mind asztali számítógépen, mind mobilon tökéletes méretben jelennek majd meg és a szövegeid is kiváló minőségben vannak megfogalmazva. Nincs elgépelés, hibátlan lesz a helyesírás és nem találsz majd stilisztikai hibákat sem. Szövegeidet kérésre egy-az-egyben átemeljük, de ha igényt tartasz rá, akkor át is fogalmazzuk, hogy még vonzóbb legyen a kínálatod.

ELSŐOSZTÁLYÚ VIZUALITÁS – a standok egyik fő vonzereje a vizualitásban rejlik. A különböző beállításokat nem olyan gyors megtalálni, de mi tudjuk, hova kell kattintani, hogy minden gomb a helyén a legyen, jól mutasson a logód, szép legyen a háttérképed, ne lógjon túl a szövegezésed, egyszóval kellemes érzés legyen a standodra nézni és azonnal meggyőzze a látogatót, hogy több időt is eltöltsön rajta. 

LINKEK BEÁLLÍTÁSA – a portál fő előnye, hogy azonnal továbbirányíthatod a potenciális érdeklődőket a saját felületeidre, legyen ez a weboldalad vagy akár közösségi média oldalaid. Ehhez viszont a megfelelő beállításokat el kell végezni. Nem ördöngösség, de miért ne bízd ránk? Garantáltan működni fog az összes szükséges link!

TAG-EK BEÁLLÍTÁSA – ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a keresőben egyből megjelenjenek a Te ajánlataid is. Ehhez viszont szükséges bizonyos kulcsszavak megfelelő helyen való beállítása. Ezt is megcsináljuk Neked, ne fájjon a fejed miattuk!

TUDTAD?! Ezek a tag-ek, közismertebb nevükön kulcsszavak a Google találataid is előresorolják. Ha érted a SEO (Search Engine Optimization) lényegét, akkor világos, hogy ez mekkora előnyt jelent a vállalkozásod online jelenlétének növelésében. 

Mindezekért pedig összesen csupán 49.900 Ft + ÁFA összeget számlázunk Neked.

EZ EGY ÖTVENES, OKÉ, DE AMÚGY MIÉRT KELL EZÉRT FIZETNI?

NEM KELL!

Ha kicsit is konyítasz az online felületekhez, akkor nem okozhat gondot magad regisztrálnod a standodat és azon bemutatnod termékeid vagy szolgáltatásaid. Állj neki és csináld meg magad, mondom: INGYEN! A Standod komplett megszerkesztéséért és beállításáért kiszámlázott összeget kis hozzáértéssel és időráfordítással simán megspórolhatod magadnak!

A LÉNYEG, HOGY LEGYÉL JELEN!

Itt is és minden olyan online felületen, ami Neked való!

Szóval nem kell ezért fizetned, ha nem akarsz, viszont vannak azok a tudatos vállalkozók, akik értik az online marketing erejét, ők már tudják, hogy a STANDOM nekik való, viszont nem akarnak ezzel időt pazarolni, semmi kedvük azzal babrálni, hogyan is kattintgathatják össze a lehető legjobban az oldalt, esetleg nem értenek hozzá vagy szeretnék, ha valóban profi kinézete lenne az Standjuknak.

NOS, EZ AZ AJÁNLATUNK NEKIK SZÓL!

Fizetni pedig azért kell érte, mert ilyen a business. Ahhoz, hogy profi megjelenéssel hirdesd magad egy termék- / szolgáltatáskereső webportálon – ráadásul ingyen! -, ez az összeg, valljuk be, igen jutányos. Viszont ha Te hajlandó vagy ezért a megjelenésért fizetni, akkor mi nagy örömmel megcsináljuk ezt Neked ezért a baráti összegért!

JÖJJÖN EGY KIS MATEK

FELADAT: Spanyoltanár Sára szeretne több diákot. Ezért mindent meg is tesz: fent van Instán, Facebookon, hasznos TikTok videókat készít és most találta meg a STANDOM-ot is.

Ha Sára óradíja 5.000 Ft / 45 perc, és a következő évben csak egy új ügyfele lesz a regisztrációt követő 6. hónapban a STANDOM-nak köszönhetően, akkor megéri-e neki velünk csináltatnia a standját?

A matematikai számolást Rád bízom :), de annyit azért segítségképpen leírok, hogy 50.000 Ft / 12 = 4.167 Ft.

Te elköltesz ennyit egy hónapban marketingre? Ha nem, akkor vagy épp itt az ideje elkezdeni vagy azt javaslom, hogy még várj a stand-készíttetéssel, amíg nem látod tisztán az igényt arra, miért fontos ott lenni mindenhol a vállalkozásoddal és ezek mennyibe is kerülnek.

Ha ennyit simán elköltesz, akkor tisztában vagy vele, hogy ez az összeg semmi ahhoz, hogy 1 teljes éven keresztül ott lehess valahol, ahol könnyedén Rád találhatnak a következő ügyfeleid, hiszen a marketinget mi végezzük helyetted. Nem Neked kell vevők után menned, mi hirdetjük az oldalt, hogy pl. a Te szolgáltatásod is nálunk keressék az érdeklődők. És hogy még tisztább legyen: az egy évet csak a kalkulációhoz számoltuk, a már elkészült standodért nem számolunk fel újabb költségeket az egy év lejárta után sem.

LÁSSUK MÉG EGYSZER, MIT IS KAPSZ ALIG 5 DB TÍZEZRESÉRT

 • Saját email címeddel regisztráljuk virtuális standod a STANDOM.hu-n, így ehhez a jövőben bármikor képes leszel hozzáférni, azon módosítani.
 • A virtuális standod komplett beállítását elkészítjük. Ide tartozik a megadni kívánt személyes adatok felvétele, az általad küldött háttérkép-, logó elhelyezése, standneved megadása, standod térképre helyezése, megfelelő hivatkozások beállítása (weboldal, közösségi média linkek (pl. Facebook, Instagram), fizetési- és szállítási feltételek megadása stb.
  A beállítási lehetőségek nagyban függnek az általad szolgáltatott adatoktól.
 • Feltöltjük a tartalmakat az általad kínált maximum 3 Ajánlathoz (termék / szolgáltatás). Ide tartoznak az Ajánlatod elnevezésének pontos megfogalmazásától kezdve a képfeltöltések, a rövid- és hosszú leírások pontos megjelenítése és minden olyan információ megadása, amivel azt a célt szolgáljuk, hogy az Ajánlatod elég vonzó legyen az érdeklődők számára.
  A szövegeket meg is fogalmazzuk, ha igényled vagy úgy ítéljük meg, hogy egy kis módosítással ütősebb lenne a Standod.

STANDÁRJAINK MONDTÁK

„Nyereményjáték keretében vállalták, hogy elkészítik a standom alapját. A gyors, precíz válaszok mellé, kedves, segítőkész emberek társulnak. Tiszta szívvel ajánlom őket, ha megbízható hirdetőoldalra van szükséged. Nem fogsz csalódni 😉 ”  (Alizgrafika)

„A karácsony előtti nyereményjáték egyik nyerteseként egy stand készítést kaptam ajándékba. 🙂 Múlt héten szerdán töltöttem ki az adatlapot, Anita a kérdéseimre nagyon gyorsan, kedvesen és informatívan válaszolt. Abszolút profi kezekben éreztem magam nála. Ma reggel ránéztem a vállalkozásom postafiókjára, és akkor vettem észre, hogy már csütörtökön készen is volt a standom, villámgyorsan. Amit nem tudtam önállóan megoldani, kiegészítették. Sőt, Anita azt is észrevette, hogy a honlapom címét lefelejtettem az elérhetőségek közül, így pótolta is. Szerintem egy nagyszerű kezdeményezés a STANDOM.hu, és ugyanilyen fantasztikusak a háttérben álló szakemberek is. Röviden: kedvesség, gyorsaság, szakértelem. Én jó szívvel ajánlom őket!” ❤ (Valentin-Gyurics Nikoletta coach és mediátor)

„Ez annyira szuperül meg lett csinálva hogy le a kalapom előttetek! Lehet ezt még tovább fokozni? Ezzel a lehetőséggel, amit kaptam tőletek. El vagyok ragadtatva a gyors és szakszerű munkátoktól, amit kaptam. Maximálisan elégedett vagyok. Még boldogabb lesz az ünnepem.” (Németh Ágnes)

KORLÁTOZOTT AJÁNLAT

A kapacitásunk véges és szeretjük betartani az ígéretünket, így havonta egyelőre max. 10 STAND ELKÉSZÍTÉSÉT vállaljuk be. Ahhoz, hogy az oldal fejlesztésére is elég időnk legyen, húznunk kellett egy határt. Ha adott hónapban a helyek már elkeltek, automatikusan várólistára kerülsz a következő hónapra.

Ez így jó Neked? Ha nem annyira, mert Te is szeretsz haladni a dolgokkal, akkor jelentkezz már ma! Miért ne lehetnél jelen már jövő héttől egy új vevő- / ügyfélszerző platformon?

(Pszt! Szerintem siess és csapj le a tízből egy helyre még ebben a hónapban! Én szóltam!)

STANDOM 12 kategória

KIK REGISZTRÁLHATNAK?

Ha a terméked vagy szolgáltatásod a 12 kategória valamelyikébe be tudod sorolni, akkor várunk az oldalon, Neked való lesz!

Figyelem, egy ajánlatot egyszerre akár két kategóriához is hozzá tudsz kapcsolni, így a keresőben mindkét kategória alatt megtalálhatóvá válik majd.

A STANDOM-on való regisztráció bármely hazai piacra dolgozó vállalkozó számára nyitott, viszont a standkészíttetést és az ezzel járó költség bevállalását nem ajánljuk mindenkinek.

Ennek több oka is lehet és az elmúlt időszak tapasztalatai alapján készítettük a listát, így hát tanulmányozd alaposan, Te melyik kategóriába tartozol!

Stand-készíttetési szolgáltatás
Stand-készíttetési szolgáltatás

Ha számodra nem ajánljuk a standkészíttetési szolgáltatást, akkor az két dolgot jelenthet:

1/ Te még nem állsz készen, hogy komplett virtuális standot készíthessünk Neked, nem tudnád kihasználni annak minden előnyét. Légy türelmes, fejleszd a vállalkozásod és néhány hónap múlva gyere újra vissza! Mi itt leszünk.

2/ A másik ok, mikor Te is tudod, hogy hiányosságaid vannak, ennek ellenére bízol benne, hogy a STANDOM segítésével további lendületet kapsz a fejlesztésekhez, ezért ragaszkodsz a regisztrációhoz.

Jól teszed, ebben az esetben készítsd el magadnak a standod, ehhez segítségül elkészítettük a Standár Kalauzt, egy közel 30-oldalas útmutatót, amit a linkre kattintva akár azonnal le is tölthetsz! Készítsd el a standod akár egyetlen felvett Ajánlattal, legyél jelen itt is, akár már holnaptól, mi segítünk majd, hogy itt is Rád találhassanak a potenciális érdeklődőid, a stand-készíttetésen megspórolt pénzt pedig fektesd be a vállalkozás-fejlesztésbe vagy marketingtudásba. 

Ha elkészítetted a standod, véleményeztesd velünk a Stand audit csomag keretén belül, ezzel jelentős költséget takarítasz meg a stand-készíttetéshez képest, viszont átfogó képet adunk arról, hogy mit is fejleszthetnél még a virtuális standodon! Érdeklődj a további részletekről!

STANDÁRJAINK ÁLTAL KÉSZÍTETT SZUPER STANDOK

a szuper standok közösségi média felületeinkre is kikerültek - továbbiakért kövess be minket

SZÓVAL...

Te hirdetsz ingyen vagy fizetsz érte?

Trükkös kérdés, de ha már idáig eljutottál az olvasásban, hagy magyarázzam el még egyszer, amire talán már magad is rájöttél: egyáltalán nem fizetsz a hirdetésért!

A STANDOM-on a regisztráció és 3 Ajánlat felvétele teljesen ingyenes. Az, hogy az ott létrehozott standod hogy néz ki tartalmilag és formailag, azért fizetHETsz.

Itt inkább az a kérdés, hogy kihagyod-e az ingyen megjelenést vagy élsz vele?

Szóval? 😉

REGISZTRÁCIÓ

Ha bevállalod magad, itt regisztráld a standod!
Ne feledd, ha bárhol elakadnál, természetesen segítünk, csak jelezned kell! Keress minket bátran!
Sok sikert!
 1. Regisztráció
 2. Tagságok
 3. Megerősítés
 4. Köszönjük!

Email*

Keresztnév

Vezetéknév

Stand Név - ékezetek nélkül (később átírhatod) *

https://www.standom.hu/stand/[a boltod]

Weboldal

Jelszó*

Jelszó megerősítése*

* Egyetért ezzel:  Általános Felhasználási Feltételek

GYAKRAN ISMÉTLŐDŐ KÉRDÉSEK

ÉN MÁR LÉTREHOZTAM A VIRTUÁLIS STANDOM, DE AZ AJÁNLATOK FELVÉTELÉNÉL ELAKADTAM. TUDTOK SEGÍTENI?

Persze. Bízd ránk, hogy átnézzük, mit csináltál eddig és komplett standot alakítsunk ki Neked. Ehhez töltsd ki a Adatbegyűjtő kérdőívet a már említett linkre kattintva amilyen részletesen csak lehet! Ha már van kész standod, akkor azt az e-mail címedből már látni fogjuk, de ha megírod nekünk ezt az infót (pl. a bemutatkozásnál), az még jobb!

NEKEM NINCS LOGÓM, AZ BAJ?

Egyáltalán nem! Akkor az alapértelmezett Standom logót fogják látni az érdeklődők, vagy egy fotót Rólad – ahogy szeretnéd, egyeztetni fogjuk Veled, hogy mit állítsunk be.

MI A GARANCIA RÁ, HOGY VEVŐIM IS LESZNEK AZ OLDALRÓL?

Erre nem tudunk garanciát vállalni, viszont lehetőséget adsz rá magadnak, hogy itt is találkozhassanak Veled és a termékeiddel. Ugye a Facebookon is azért vagy fent és mutatod be időnként (vagy rendszeresen) a termékeid, hogy ha valakinek tetszik, kapcsolatba léphessen Veled? Az Instagram is jó erre és egy saját weboldal is.

A STANDOM szintén egy bemutakozási (és egyben termék- és szolgáltatáskereső) platform, ahol növelheted az online jelenléted. Minél több helyen vagy látható, annál nagyobb az esélyed az eladásra.

Azt egyértelműen megígérhetjük, hogy mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy az oldal sikeres legyen – ezáltal pedig a rajta szereplő Standároknak is nagyobb ismertséget hozzon.

Ha további kérdéseitek vannak, tegyétek fel, szívesen válaszolunk!

Set your categories menu in Header builder -> Mobile -> Mobile menu element -> Show/Hide -> Choose menu
Shopping cart
Start typing to see posts you are looking for.
Home