Szia,

üdv Magyarország legújabb webportálján. Hívhatod online piactérnek, – kiállításnak vagy marketnek is, mi így nevezzük. Ha évek óta egyéni- vagy kisvállalkozó vagy, esetleg most próbálod kitalálni, újratervezni az életed, de még nem vagy biztos az utadban, hogy egyáltalán neked való-e a vállalkozósdi, mert úgy érzed, valami még hiányzik, akkor olvass tovább! 

Te értesz valamihez?

Ha itt vagy, biztosak vagyunk benne, hogy IGEN, értesz valamihez. Ha évek óta futtatod a business-ed, akkor azért. Ha most gondolkodsz azon, hogy belevágj, akkor tuti van valami: amit jól csinálsz, amihez tehetséged van, amit elő tudsz állítani, amit áruba tudsz bocsátani, amiért pénzt tudsz/tudnál kérni, mert értékes (lehet) mások számára. Így van?

Akkor

van egy jó hírünk: a legjobb helyen jársz! Sőt, itt a Te időd! Ha már működteted a tevékenységed egy ideje, de sosem árt egy kis extra tuning, akkor azért, ha még csak gondolkodsz a következő nagy dobásodon, akkor azért! De semmiképp

Ne várj tovább

A történelem folyamán a “furcsa világot élünk” kifejezés sosem volt még ennél találóbb! Bizonyára Te is látod: a jelenlegi helyzetben nincs idő tovább várakozni, sajnálkozni, lődörögni! Minimális az esélye annak, hogy az ölünkbe hullik egy váratlan lottónyeremény (de legalábbis erre várni manapság talán nem a legjobb ötlet) és a sült galamb sem fog senki szájába belerepülni (na, erre már akár mérget is vennénk), úgyhogy arra bíztatunk, hogy

Durrantsd be a rakétákat,

és lépj a gázra! Adj egy nagy löketet az álmaidnak!

Nem értesz a marketinghez, fogalmad sincs hogyan reklámozd magad, a portékád, a szolgáltatásod, ráadásul azt sem tudod kit érdekelhetne? No problem! Ezzel majd mi foglalkozunk és biztosítjuk a felületet a megjelenésre. Te csak higgy benne, hogy Neked is sikerülhet és higgy bennünk, mert

Oltári lesz!

Segítünk, hogy az legyen! Támogatunk, hogy azt csinálhasd, amit szeretsz, abból teremtsd meg jóléted, amihez igazán értesz vagy abból egészítsd ki havi jövedelmed, amit a webportálnak köszönhetően sikerül eladnod, eljuttatnod a vevőidnek! Ez a mi célunk! A Te feladatod most csak annyi, hogy

Mutatkozz
be még
ma!

Hozd létre a saját Standodat a 12 kategória egyikében, írj bemutatkozást, tölts fel képeket (bátrabbak akár videót is), add meg bármilyen elérhetőséged a potenciális vevőidnek és máris tettél még egy lépést afelé, hogy még többen megismerjenek!

Ha elég gyors vagy és sikerül az első 1.000 regisztráló között lenned, akkor a portált 2021. szeptember 30-ig teljesen ingyen használhatod! Jól hangzik?
Akkor csinálj magadnak azonnal egy Standár fiókot, hogy pillanatok alatt megismerhessék az emberek, mire is vagy képes!

MARKET

A market az a hely, ahol 12 különböző terület Standárjai izgatottan várják termékeikkel, szolgáltatásaikkal és tudásukkal kedves vásárlóikat, ügyfeleiket, azaz Téged standalgó Barátunk!

Van olyan terméked vagy szolgáltatásod,

amit Te magad egyénileg vagy kisvállalkozásodon keresztül állítasz elő/kínálsz

és mások számára kedves, hasznos vagy értékes (lehet)? 

AKKOR ITT A HELYED!

MI EZ A STANDOM?

Megvan a legtutibb ötlet, amibe belevágnál, esetleg vállalkozol már egy ideje, de valamiért még nem vagy teljesen elégedett? 

A legtöbb kisvállalkozás legnagyobb problémája: az ügyfélszerzés. Nem mindenki tud eléggé nyomulni vagy túl szégyenlősek ahhoz, hogy “eladják” magukat, esetleg fogalmuk sincs hol és hogyan hirdethetnék (még) magukat. Utóbbi lenne a marketing, de ha a szót sem hallottad még, akkor tényleg nehéz dolgod van. Átérzed?

Megnyugtatlak: ez tök oké! Miért is kellene egy kisvállalkozónak mindenhez értenie?!

Képzeld el milyen lenne, ha létezne egy weboldal, ahova csak feltöltöd a terméked vagy szolgáltatásod és máris érkeznének a potenciális érdeklődők, akikhez így egyszerűen és pillanatok alatt elér a jó híred!

Jól hangzik? Nos, van egy jó hírünk: ez a STANDOM.hu. A célunk pontosan ez a weboldallal: Téged minél sikeresebbé és ismertebbé tenni abban, amit csinálsz! Velünk tartasz?

Online Bemutatóterem

A STANDOM.hu egy új platform a hazai online világban, amin keresztül felületet biztosítunk mindenkinek, aki szeretné bemutatni sajátkezűleg előállított termékeit, maga által nyújtott szolgáltatását vagy szaktudását – lakóhelye környékén vagy akár országosan, hogy azt az iránta érdeklődők vagy arra igényt tartók könnyedén megtalálják.

A standom.hu tehát az a hely az online térben, ahol összekötünk Téged Vele, hogy Ti jó alkut köthessetek!

Komfort

Nincs mit szépíteni: embert próbáló időket élhetsz, ha ma kis- és magánvállalkozást működtetsz. Egyik fő célunk a STANDOM.HU-val, hogy a saját eszközeinkkel a lehető legjobban, leghatékonyabban, legtöbbet segítsünk Benneteket, hogy még több emberhez eljuthasson a jó híretek és ezáltal szélesebb körű ismertségre, bevételre tehessetek szert, amilyen gyorsan csak lehet. Ha ez segít bárkinek, hogy ebben a szorult helyzetben kicsit is, de komfortosabban érezze magát, a mi munkánk már megérte…

Közösség

Nem titkolt szándékunk az oldallal, hogy hosszútávon egyfajta közösséget is építsünk, ahol a Standárok vagyis az eladók és a Standalgók vagyis az oldal látogatói (és egyben potenciális vevők) könnyedén kapcsolódhatnak, kommunikálhatnak egymással egy új, felhasználóbarát felületen és a hozzá kapcsolódó közösségi média felületeken. Standolni jó!

Legyél Te is a közösség tagja,
bármelyik oldalon is állsz!

MIÉRT REGISZTRÁLJAK?

Nos, erre több okod is lehet, mi ITT összeszedtünk 9-et, amiért érdemes lehet regisztrálnod és létrehoznod egy saját STAND-ot.

Ezek közül talán a legfontosabb 3 ok az, hogy

… a regisztrációval növelheted a vállalkozásod, terméked, szolgáltatásod, szaktudásod ismertségét. Érdekel?

… motiváljunk ezekben a nehezebb időkben és a kitartásra buzdítsunk. Szükséged van rá?

… nem veszíthetsz semmit. Elhiszed?

Ha legalább 1x IGEN-nel válaszoltál, ne habozz tovább! Ha elolvasnád a további hat okot is, amiért érdemes lenne regisztrálnod, KATTINTS IDE.

Az első 1.000 regisztráló

2021. SZEPTEMBER 30-IG

teljesen INGYEN használhatja az oldalt

A REGISZTRÁLÁS MENETE

A későbbi vevőid könnyebb tájékozódása érdekében 12 különböző kategóriát hoztunk létre. Az első feladatod, hogy beazonosítsd: a Te ajánlatod (tudásod / terméked / szolgáltatásod) melyik kategória alá tartozik

(több kategória alá is sorolhatsz majd ajánlatokat)

A fiókodat Stand-nak, Téged pedig Standár-nak fogunk hívni az oldalon. Ha azt szeretnéd, hogy az oldal látogatói (más néven a Standalgók) egy általad kitalált néven találjanak meg, akkor azt most találd ki!

Klikk a Regisztrálok gombra, ahol a lépéseket követve egyszerűen létrehozhatod a saját online Standodat!

Ha még ezek után sem győztünk meg, akkor köszi, hogy eddig itt voltál velünk!

A regisztrálóknak hajrá, mindenkinek sok sikert!

RÓLUNK

Szerintünk itt nem mi vagyunk a lényeg, hanem Ti! Az oldal Standárjai és Standalgói! Hiszen mi értetek dolgozunk, a STANDOM.HU-t Nektek hoztuk létre.

Persze kíváncsi lehetsz, hogy mi lehet a színfalak mögött, ígérjük erről időnként számot is adunk majd (kövess be minket közösségi oldalainkon), de ha addig is picit többet szeretnél megtudni rólunk, ITT olvashatsz pár érdekességet.

Kapcsolat

Kövess minket közösségi
média felületeinken!

Írj nekünk:

info@standom.hu

Újonnan regisztrált Standárjainknak sok sikert,

látogatónknak pedig jó vásárlást!